Я этим комплексом не интересовался, но живу в Коцюбинском, могу описать взглядом со стороны: - строят быстро, коробку выгнали фактически за год - не пожалели сделать дорогу к комплексу в начале стройки (ул. Доковская) - взялись достроить дом в нашем комплексе, те наверное, чувствуют себя финансово уверенно
Рекомендую особое внимание обратить на коммуникации - откуда будут брать воду, отопление, на сколько ампер будут автоматы на квартиру, что с канализацией - это достаточно актуальные вопросы для Коцюбинского. Плюс обратите внимание, что совсем рядом с комплексом остановка электрички - лично мне ж\д не мешает, но периодически в квартире слышно поезда.
Относительно самого Коцбинского - мне нравится там жить, совсем рядом с Академгородком, но тише, чем в Киеве и воздух уже лучше. Есть проблема с садиками-не хватает всем мест, но со школами все ОК. На машине добираться на работу и обратно удобно.
Грушевскього Будують швидко, коли здадуть будинок, якщо буде можливість не робити перший рік ремонт, буде краще, щоб все попідсихало як треба. саме наш будинок здався із запізненням на пів року, решта два вчасно. І на Кірова, наскільки памятаю здалися вчасно. Проводка мідна, розведена по всій квартирі Труби по воді лише стояк, треба буде робити розводку, але тут плюс- кожен сам собі ставить точки на смак. внутрішні роботи поганенькі, штукатурка була присутня не на всіх стінах і не в рівень. Потолок потрібно було вирівнювати, пол більш- менш, але багато хто мусів робити нову стяжку. Вікна встановлені не якісно. Двері на перший час згодяться, не китай. Радіатори якісні, взимку жарко, часто скручували- є регулятор.
внутрішні роботи поганенькі, штукатурка була присутня не на всіх стінах і не в рівень. Потолок потрібно було вирівнювати, пол більш- менш, але багато хто мусів робити нову стяжку. Вікна встановлені не якісно.
Жінка дивилась квартиру на Черняховського - потолок наче норм був, може поспішали через запізнення.