Кілька днів як змінив маршрут свого ранкового пересування, став їздити до центру не по Лесі Українки, а з набережної, світлофор на перетині потоків завжди був вимкнений, сьогодні їхав на 5 хвилин пізніше (о 7:45) він працював, і я проїхав його аж на 3-й цикл. Звичайно це добре для тих, хто їде від мосту Метро, але для мене не дуже . Питання для тих, хто часто там їздить ранком, який режим цього світлофору є "стандартним" о цій годині?.
"Стандартно" - он выключен. Когда включен - сразу пробень, когда включен в "дневном режиме" - пробень от Дарницкого моста. Принцип включения/невключения пока выяснить не удалось.
artergan 14.10.2014 12:54 пишет: Когда включен - от моста метро нормальный проезд.
Це зрозуміло, при такому розкладі броварчани можуть перти і на зелений і на червоний, бо у них же є картонна "стрілка". А ПОХ-івцям/обухівцям в цей момент зелений по 15 секунд раз на 2 хвилини. Я не про те як краще, мене цікавив стандартний розклад.
Я вчора їхав - світлофор не працював і були (не регулювали, так груші трусили). Сьогодні - навпаки, теж не було. Так що допускаю, що його вимикають руцями, а сьогодні їх задіяли в іншому місці через проблеми під Зрадою.