Папка 20.10.2014 08:27 пишет: ще одне питання: можна "вбити"сітро-дизель за 2-3 роки з пробігом 64тис? наскільки це дорого може обійтись?
Не зовсім зрозумів що мається на увазі виділене жирним. На даний час пробіг на цьому ж двигуні без пару км. 110 тисяч Працює і радує, як і в перші дні після покупки Обслуговування - лише стандартні масло-фільтри по регламенту.
малось на увазі таке: пишуть по інетах, що якщо вбити дизель, то дорого обійдеться відновлення. що це означає - не знаю. мабуть форсунки там всілякі, турбіна.
"Вбити" - поняття досить відносне. Хоча якщо постаратися... Ці двигуни досить масові. У тому числі ними комплектується комерційна техніка (Берлінго, Партнери). Проблеми з споживанням масла відсутні, за форсунки - турбіну теж нічого поганого не чув. Їздить собі та й їздить
jur 20.10.2014 12:22 пишет: "Вбити" - поняття досить відносне. Хоча якщо постаратися... Ці двигуни досить масові. У тому числі ними комплектується комерційна техніка (Берлінго, Партнери). Проблеми з споживанням масла відсутні, за форсунки - турбіну теж нічого поганого не чув. Їздить собі та й їздить
та й супер. тобто якщо я беру шось до тисяч так 80 пробігу - проблем бути не повинно? ну, в переважній більшості випадків.
При нормальній експлуатації і відповідному обслуговуванні переживати за цей двигун не варто. Випадків поломок, чи іншого гемору не зустрічав. Хоча є кілька тем на форумах сітро/пижів (у т.ч. C-Elysee/301) про провали в тязі при певних режимах експлуатації. Але моя думка - це виключно через, так звану, економічну їзду і намагання при швидкості 60/за год забратися на гору на 5-ій передачі при повній машині, включеним кондюком, фарами, склоочисником і т.д.
+ рекомендую заглянути на профільні форуми і знайти для себе відповіді на запитання.
jur 20.10.2014 12:22 пишет: "Вбити" - поняття досить відносне. Хоча якщо постаратися... Ці двигуни досить масові. У тому числі ними комплектується комерційна техніка (Берлінго, Партнери). Проблеми з споживанням масла відсутні, за форсунки - турбіну теж нічого поганого не чув. Їздить собі та й їздить
та й супер. тобто якщо я беру шось до тисяч так 80 пробігу - проблем бути не повинно? ну, в переважній більшості випадків.
В більшості випадків при нормальній експулатації проблем не буде. Двигун перевірений часом, окрім згаданої комерційної техніки, ставився та моделі Фордів, Вольво, ПСА вже далеко не один рік. Щоб його вбити за такий пробіг потрібно реально старатись. У цій версії 92 к.с. немає сажевого фільтра, що є плюсом в наших умовах. Щодо бензинових С4 - там стоїть не робот, а класичний автомат на 4 ступені. Це загально відомий AL4 (або його модифікація АТ8), який ставиться на ПСА-моделі з 1.6 двигунами (не славиться надійністю, має проблеми з ресурсом). З такою коробкою розхід буде великим, динаміка теж втрачається. З механікою ставились 1.6 на 110 коней і в дорожчих комплектація 1.6vti на 120 коней.
В більшості випадків при нормальній експулатації проблем не буде. Двигун перевірений часом, окрім згаданої комерційної техніки, ставився та моделі Фордів, Вольво, ПСА вже далеко не один рік. Щоб його вбити за такий пробіг потрібно реально старатись. У цій версії 92 к.с. немає сажевого фільтра, що є плюсом в наших умовах.
зрозуміло, дякую!
Myroslav 20.10.2014 14:38 пишет:
Щодо бензинових С4 - там стоїть не робот, а класичний автомат на 4 ступені. Це загально відомий AL4 (або його модифікація АТ8), який ставиться на ПСА-моделі з 1.6 двигунами (не славиться надійністю, має проблеми з ресурсом). З такою коробкою розхід буде великим, динаміка теж втрачається. З механікою ставились 1.6 на 110 коней і в дорожчих комплектація 1.6vti на 120 коней.
ага, тепер зрозумів тобто бензиновий автомат навіть не думаю
а як щодо дизельного робота? те, що до нього треба звикати, я вже читав. а надійність?
зайшов на сайт сітроена і о...в: новий дизельний сітро в комплектації Tendance + 2зонний клімат контроль(якраз така комплектація здебільшого продавалась) він коштує - 19500. народ на ріа не в курсі, що вони з цінами трошки не праві?
Папка 20.10.2014 14:55 пишет: зайшов на сайт сітроена і о...в: новий дизельний сітро в комплектації Tendance + 2зонний клімат контроль(якраз така комплектація здебільшого продавалась) він коштує - 19500. народ на ріа не в курсі, що вони з цінами трошки не праві?
Тому я Вам і радив в перших постах, що потрібно реально торгуватись, на ріа ціни відірвані від реальності бувають. Щодо надійності робота, тут не скажу. Пошукайте на профільних форумах ПСА суто про цю коробку. Можу сказати тільки свої враження - їздив на 3008 з таким силовим агрегатом. Собі б не взяв, але для для плавної та економної їзди впринципі це варіант (+ручний режим і пелюстки під кермом), і підлаштувавшись можна і більш-менш динамічно їхати, але не механіка всеодно.
Поздравляю! Слежу за темой, поскольку у самого примерно такие же требования Мне интересно на какую сумму удалось сторговаться с продавцом, относительно его первоначальной хотелки. Если это не секрет конечно
Zak_v 24.10.2014 11:41 пишет: Поздравляю! Слежу за темой, поскольку у самого примерно такие же требования Мне интересно на какую сумму удалось сторговаться с продавцом, относительно его первоначальной хотелки. Если это не секрет конечно
думал порекомендовать Кашкая рестайлового, но уже поздно , по идее должен был в сумму вписаться, но не младше 2010 года, имхо С4 тоже отличный вариант - салон мне у них нравится (ну если не считать кокпитовскую компоновку переднего ряда, я больше люблю веновский простор)