autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумДіти

дівчачі зачіски

NaTaLe | СуперСтар ***
дівчачі зачіски
24 октября 2014 в 17:08
ось і пройшло два місяці навчання в першому класі (начебто як один день) але... задовбалася я кожного ранку не світ ні зоря плести коси/зав'язувати бантики і таке інше... бо кожного дня як не фізкультура в школі так тренування поза школою і волосся має буде щільно зібране інакше можна залишитися лисою...
до цього 6 років поспіль це мене не обтяжувало (бо не було кожного дня потреби в цьому) але зараз розумію що це починає мене дратувати...
на експеримент з зачискою є 2 тижні канікул тому прошу, коллегі, накидайте плізз варіантів коротких не потребуючих особливих зусиль зачісок для маленької красуні
Aniachka | Достоевский **
Re: дівчачі зачіски
[Re: NaTaLe] 24 октября 2014 в 17:11
Хвост, из него коса и "гулька" под сеткой - это ж минуты три.
NaTaLe | СуперСтар ***
[Re: Aniachka] 24 октября 2014 в 17:15
Прикріплені файли (0 завантажити)
всі хвости і коси "вилітають" після 3 хвилин тренування на айкідо
може в танцях вони і тримаються (хвости, коси, гульки) але не в тому спорті в якому моя мала... вони так один одного "кидають" що серце стає...
я роблю два ряди хвіст-в-хвіст з м'яких резиночок (спробую знайти в гуглі виложу) - так тримається дуже добре але ж це треба зробити 15-20 таких хвостиків... сил вже нема...

всі хвости і коси "вилітають" після 3 хвилин тренування на айкідоможе в танцях вони і тримаються (хвости, коси, гульки) але не в тому спорті в якому моя мала. вони так один одного "кидають" що серце стає
Змінено NaTaLe (17:17 24/10/2014)
Aniachka | Достоевский **
[Re: NaTaLe] 24 октября 2014 в 17:19
Ой как симпатично.
NaTaLe | СуперСтар ***
[Re: Aniachka] 24 октября 2014 в 17:21
це не моя мала (це фото з гугла) але роблю таке ж саме... кожного ранку о 7-00.. задовбалась... хочу хоча б якійсь час перепочити -тому прошу накидайте варіанти коротких зачисок щоб можна було такого не крутити:(
Roksimama | Еще та! **
[Re: NaTaLe] 25 октября 2014 в 21:44
NaTaLe 24.10.2014 17:21 пишет:

це не моя мала (це фото з гугла) але роблю таке ж саме... кожного ранку о 7-00.. задовбалась... хочу хоча б якійсь час перепочити -тому прошу накидайте варіанти коротких зачисок щоб можна було такого не крутити:(

Наша старшая как-то случайно со мной попала в парикмахерскую и буквально силой "заставила" парикмахера сделать ей короткое каре. В шоке были все. Но она категорически настаивала. Но она не любит расчесываться в принципе. Сейчас иногда себе хвостик делает или два сама.
cliv | Супер писатель! ***
[Re: Roksimama] 27 октября 2014 в 10:25
+100. Младшенькой надоели причесывания и заплетания косичек со слезами (у неё волос густой, но тонкий, расплести, причесать та еще проблема) и во один прекрасный день заявила мне, что хочет короткую прическу. В тайне от мамы пошли в парикмахерскую и сделали короткое каре. Мама была в шоке (ей очень нра возится с косичками), но по итогу довольны все...
NaTaLe | СуперСтар ***
[Re: cliv] 27 октября 2014 в 10:37
каре в нас вже було - при чому сама теж зволіла зі словами "як у Барбі" до перукарні прийшла з лялькою показала майстру що вона хоче так би мовити наглядно:)
після чого пішов етап - хочу довгі коси як у мами (у мене нижче попереку) - відростили - а зараз вже я не витримую оцих заплетань кожного ранку...
dimaden | Достоевский ***
[Re: NaTaLe] 11 ноября 2014 в 15:00
NaTaLe 24.10.2014 17:21 пишет:

И мне тоже, плиз.
Ибо вариант "хвостик пылесосом" хоть и вполне жизнеспособен, но малая требует разнообразия
NaTaLe | СуперСтар ***
[Re: dimaden] 11 ноября 2014 в 16:04
ми по факту (так як нічого путного не знайшли щоб обох задовільнило) повернулися до клачного каре
Tanka | подмастерье
[Re: NaTaLe] 11 ноября 2014 в 16:31
меня иногда вечерами пробивает.. у малой длинные волосы, заплетаем косу-улитку.. и потом 5 дней проблем не знаем с заплетанием:))
мелкая категорически против стричься.
если не улитка, так просто гульку закрутила, сеточку одела. удобно и практично
Yea | don't play for respect **
[Re: Tanka] 11 ноября 2014 в 16:48
Tanka 11.11.2014 16:31 пишет:

От багато хто пише про гульку як повсякденну зачіску, на кожний день.
Що, тільки у мене болить голова, коріння волосся від цієї зачіски?...
В мене, правда, - особливо раніше було - густе й важке волосся.
Я своїм таке дозволяю лише на заняття танцями, і собі роблю пару разів на рік влітку, коли спека.
Tanka | подмастерье
[Re: NaTaLe] 12 ноября 2014 в 10:00
у нас тренировки(гимнастика) 4 раза в неделю, вот и приходится делать гульку почти все время. а т.к. малую на тренировку водит бабушка, то гульку ей делаю с утра уже в школу, чтоб бабушка потом не заморачивалась с переплетаниями. да и малой с гулькой удобней. Жалоб нет. Сама даже просит ей гульки делать:)
Valerievna | Та самая **
[Re: Yea] 17 ноября 2014 в 20:45
Yea 11.11.2014 16:48 пишет:

Tanka 11.11.2014 16:31 пишет:

От багато хто пише про гульку як повсякденну зачіску, на кожний день.
Що, тільки у мене болить голова, коріння волосся від цієї зачіски?...
В мене, правда, - особливо раніше було - густе й важке волосся.
Я своїм таке дозволяю лише на заняття танцями, і собі роблю пару разів на рік влітку, коли спека.

ИМХО это дело привычки.
Я какое-то время долго волосы вообще ни во что не заплетала, а потом сделала высокий хвост и долго мучилась, когда его распустила.
Болело

Теперь привыкла и хоть на лбу их все собери - не болит.
Просто луковицы привыкли в одну сторону смотреть, как и по пробору привыкают.
А если их двигать, и что-то делать в разные стороны, они как будто привыкают и к этому, и тогда уже не противятся.
deleted | Анонім
[Re: Valerievna] 18 ноября 2014 в 10:03
мне мама все детство косички заплетала, хвостики и дульки... потом в школе я себе хвосты вязала, но мне всегд было больно - всегда.
сейчас даже волосы заколоть не могу и шапки не ношу - у меня дико болит кожа головы
Autoua.netФорумДіти

дівчачі зачіски

Додаткова інформація
Модератор:

LordAmid, doctor_b, moderator 

0 користувачів і 53 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3518