Але от купити ФФ замість тієї ж 458, ну я не знаю, що має бути в голові у покупця Хіба що це поціновувач марки, котрий жодної моделі не пропускає.
Просто и банально - ФФ более пригодна для повседневной эксплуатации, как раз за счет тех самых 4х мест, багажника и полного привода. Ну то вкус устриц, да
Я думаю, людина, котра досягла рівня вибирати між 458 і ФФ, не буде мислити категоріями октави
Forregos 30.10.2014 17:19 пишет: Большое - старперское. Маленькое - молодежное. Совок с противоположной стороны, блин. Но да такое. У каждого свои тараканы. Мне, например, тесла интересна в первую очередь не драйверскими харакретистиками, а технологическими. Считай такой себе переосмысленный с нуля автомобиль в 21м веке.
Скажу за себя, А6 считаю старперской, RS6 - нет. Какой из этого вывод?
по Ганни, видимо, что маразм таки потихоньку начинает подбираться
А мелкие хетчи - это прямо эликсир молодости
Взагалі не зрозумів до чого тут і в якому контексті використана моя особа, якщо чесно
І я дійсно вважаю, що ФФ більш старперська за 458; Панамера більш старперська за 911; що А7 Спортбек більш старперська, ніж.... тут навіть не знаю, я взагалі всю седанисту лінійку Ауді вважаю старперською. Чому? Та все просто - в деяких автомобілях практичність має розглядатись не як один з критеріїв, а просто як приємний бонус. При чому бонус, який вже осягаєш в процесі експлуатації автомобіля, а не під час купівлі. Совок навпаки? Ну нехай, я нікого не переконуватиму
о как а что именно вам в тесле показалось пенсионерским? рулежка? динамика? поведение на высоких скоростях?
Позиціонування - такий собі пріус для успішних
то есть дело чисто в позиционировании и сам автомобиль тут вообще не при чем? Я просто уверен, что тесла фору даст многим "НЕ старперским" автомобилям в вашем понимании по вашим же критериям.
на все посты отвечать отдельно не буду, но повторюсь. Делить машины на пенсионерские или нет чисто по размеру - это как-то эээээ.. И тем более употребляя слова "пенсионерский" и "старперский". Кто ж вам еще возразит как не владелец старперской баржи под 5м?
Мені важко підтримувати серйозну об"єктивну дискусію в цьому питанні - тому що ці автомобілі (ну як мінімум, з огляду на їх вартість) я розглядаю винятково як певні абстракції, котрим не притаманні ті земні критерії, котрі ми... ну як мінімум я-ніщеброд, вимушений виставляти претендентам на місце у моєму власному гаражі.
Тому я можу оперувати винятково своїми суб"єктивними почуттями до вищезгаданих автомобілів. Їх, власне, я й висловив. Від того, що Тесла в драгу взула М5, вона для мене все одно лишилась Пріусом вищого гатунку Я не бачу цей автомобіль як той, який вибирають поза "земними" критеріями
Я, між іншим, нічого не маю проти Пріусів і їх ідеології - навпаки. Я згадував колись, що якби Ауріс гібрид йшов у максималці (а не в середній комплектації на галогенках і без круїзу), то 99% я вибрав би його.
Ganni 30.10.2014 23:13 пишет: Мені важко підтримувати серйозну об"єктивну дискусію в цьому питанні - тому що ці автомобілі (ну як мінімум, з огляду на їх вартість) я розглядаю винятково як певні абстракції, котрим не притаманні ті земні критерії, котрі ми... ну як мінімум я-ніщеброд, вимушений виставляти претендентам на місце у моєму власному гаражі.
Тому я можу оперувати винятково своїми суб"єктивними почуттями до вищезгаданих автомобілів. Їх, власне, я й висловив. Від того, що Тесла в драгу взула М5, вона для мене все одно лишилась Пріусом вищого гатунку Я не бачу цей автомобіль як той, який вибирають поза "земними" критеріями
Я, між іншим, нічого не маю проти Пріусів і їх ідеології - навпаки. Я згадував колись, що якби Ауріс гібрид йшов у максималці (а не в середній комплектації на галогенках і без круїзу), то 99% я вибрав би його.
ну а мое мнение совершенно другое. В тесле науки и инноваций больше, чем самого автомобиля. Язык не поворачивается такое явление пенсионерским назвать. То, что тесла на драге сделала М5 я и не знал. Помню только сравнение какого-то родстера от теслы и 911го турбо не в пользу последнего пару лет назад.
Ganni 30.10.2014 23:13 пишет: Мені важко підтримувати серйозну об"єктивну дискусію в цьому питанні - тому що ці автомобілі (ну як мінімум, з огляду на їх вартість) я розглядаю винятково як певні абстракції, котрим не притаманні ті земні критерії, котрі ми... ну як мінімум я-ніщеброд, вимушений виставляти претендентам на місце у моєму власному гаражі.
ну а мое мнение совершенно другое. В тесле науки и инноваций больше, чем самого автомобиля. Язык не поворачивается такое явление пенсионерским назвать. То, что тесла на драге сделала М5 я и не знал. Помню только сравнение какого-то родстера от теслы и 911го турбо не в пользу последнего пару лет назад.
В мене одне переконання, у вас - інше, в чому проблема? Це ж прекрасно
Моя думка основана на тому, що Тесла стала прихистком для тих, кому ну ніяк не хотілось змінювати свої БМВ7 і Мерси Sки на Пріуси. І цифри продажів цього класу авто в Штатах це лише підтверджують (Мерси і БМВ почали зливати Теслі). Грубо кажучи, Тесла не стала об"єктом мастурбації для заможних - для них вона стала просто об"єктом тренду. В бюджетному класі Пріус/Вольт/Інсайт, а в заможному Тесла (ну і може ще Фіскер, хоча вони ніби збанкрутували) І це жодним чином не спростовує і не піддає сумніву інноваційні наукові впровадження в останній
Lacett 31.10.2014 11:43 пишет: спасибо что засрали профильную ветку
На чем сам долго ездил: А5/2.0 строник/кватро. Рулится лучше моей А4 (в основном из-за отсутствия ППД), но жесткая просто атас, из-за этого основная боль машины - сверчки. Довольно практичная машина "для одного".