На яку ціну розраховуєте при купівлі даного апарата. Одного разу знайомий дав проїхатись на вантажному китайці вроді теж Джак ,страшна машина я вам скажу,але вона була вже трохи підукатана і потім продана. О, згадав то був Джак 1020 вроді
Ой бляха а то ви на легковушку дивитесь, тулю сорі. Тоді нічого не можу сказати, але вантажівка то страшно.
когда они только появились мне очень понравился S5 ихний.. такая себе копия ix35, вроде как jac сотружничал с хенджаем и оттуда много чего подчерпнул.. ну проехавшись немного на S5 мне очень понравилось. Но стремно было брать китайца который появился на рынке).
Avto-Trade 24.11.2014 16:38 пишет: На яку ціну розраховуєте при купівлі даного апарата. Одного разу знайомий дав проїхатись на вантажному китайці вроді теж Джак ,страшна машина я вам скажу,але вона була вже трохи підукатана і потім продана. О, згадав то був Джак 1020 вроді
Ой бляха а то ви на легковушку дивитесь, тулю сорі. Тоді нічого не можу сказати, але вантажівка то страшно.
Оно стоило кае газель помоему,а хуже газели только газель
Avto-Trade 24.11.2014 16:38 пишет: На яку ціну розраховуєте при купівлі даного апарата. Одного разу знайомий дав проїхатись на вантажному китайці вроді теж Джак ,страшна машина я вам скажу,але вона була вже трохи підукатана і потім продана. О, згадав то був Джак 1020 вроді
Машина 2007 року була продана за 3500 в 2013 році. ЇЇ плюс це певно дизельний двигун і вроді непогана рама.Керувати машиною було тяжко і незручно. Звук від мотора після 60км/год виносив мізки. В повороти входити страшно.
По сравнению с Газелью, у Джака есть два преимущества - экономичный и простой дизель (если говорить об атмосфернике, с турбо не сталкивался) и не так сильно гниет кабина. Но Джак, имхо, машина для поездок на короткие дистанции - учитывая его дубовую подвеску, компоновку "яйца над пропастью" и маленький (у версий с одиночной кабиной) диапазон регулировок сидения, после 100+км чувствуешь себя инвалидом.