autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Fluuuk | Супер писатель! **
Ali як краще поступити
27 ноября 2014 в 12:51
Зробили замовлення на дитячий одяг (чоловічок, 2,88$). Продавець вказав час обробкт замовлення 10 днів. Ну добре. 10 днів пройшли, на мої листи ніякої реакції, пока не натиснув кнопку відмінити замовлення, привід для скасування "занадто довгий час обробки".

І тут диво. З'явився продавець, каже туди-сюди багато замовлень зачекайте щє і відмовляє у знятті замовлення. Кажу йому ніфіга, більше не хочу очікувати і знову тисну кнопку відміни з "занадто довгий час обробки".

Знову пише. Ну добре, якщо хочете відмовитись хай так і буде, але привід вкажіть що "не маєте потребив даному товарі".

Тут вже взяв принцип. Тобто на мої попередні листи ніякої реакції, а тут аж такий поворот нібито я передумав.

Зараз замовлення висить у статусі відміні, чекає підтвердження прода.

Може є ще якість методи впливу на нього. Хочу відмінити замовлення саме через занадто довгий час обробки та нульову реакції на листи.

Доречі зараз у картці товару вже стоїть час обробки 30 днів.
El Erizo | Hombre Rayo **
Re: Ali як краще поступити
[Re: Fluuuk] 27 ноября 2014 в 14:27
Fluuuk 27.11.2014 12:51 пишет:

Зробили замовлення на дитячий одяг (чоловічок, 2,88$). Продавець вказав час обробкт замовлення 10 днів. Ну добре. 10 днів пройшли, на мої листи ніякої реакції, пока не натиснув кнопку відмінити замовлення, привід для скасування "занадто довгий час обробки".

Час обробки замовлення чітко вказується продавцем. Якщо продавець не встиг в означений термін, замовлення автоматично анулюється і гроші повертаються покупцю. Продавець не може подовжити термін, а покупець може, тому можлива ситуація, що продавець звернеться до покупця з проханням подовжити термін обробки.
Термін, як я тому розумію, вказується в робочих днях, вихідні не враховуються, тому на десять робочих днів припаде, певно, чотирнадцять календарних.

І тут диво. З'явився продавець, каже туди-сюди багато замовлень зачекайте щє і відмовляє у знятті замовлення. Кажу йому ніфіга, більше не хочу очікувати і знову тисну кнопку відміни з "занадто довгий час обробки".

Продавець правий, бо він ще в межах терміну і вже міг почати якісь рухи в напрямку виконання замовлення, тому має право відмовити. Але скоріш просто не бажає втрачати замовлення.

Знову пише. Ну добре, якщо хочете відмовитись хай так і буде, але привід вкажіть що "не маєте потребив даному товарі".

Практично це ні на що не впливає. Продавець хоче мати гарантії того, що його не звинуватять в відміні замовлення навіть опосередковано.

Тут вже взяв принцип. Тобто на мої попередні листи ніякої реакції, а тут аж такий поворот нібито я передумав.

Який принцип? Продавець ще нічого не порушив в ваших домовленостях. Листуватись з тобою він не зобов'язаний.

Зараз замовлення висить у статусі відміні, чекає підтвердження прода.

Якщо він піде на принцип, то замовлення відправить і врешті решт гроші за нього отримає.

Може є ще якість методи впливу на нього. Хочу відмінити замовлення саме через занадто довгий час обробки та нульову реакції на листи.

Немає. Він все робить правильно, нічого в домовленостях не порушує. Відміна - лише його добра воля. Ти прочитав умови, прийняв їх і сплатив, тепер продавець робить свою частину домовленості. Аж раптом ти без вагомих причин звинувачуєш його у невиконанні домовленостей і вимагаєш розторгнення.
[Re: El Erizo] 27 ноября 2014 в 16:25
Дякую за відповідь, але Ваша думка базується на хибній інформації. На момент замовлення та оплати час на обробку складав 10 днів. Це було щє 03.11.2014, тому як не крути час на обробку вийшов
[Re: Fluuuk] 27 ноября 2014 в 18:40
Прикріплені файли (0 завантажити)
А можна посилання на сторінку товару? Або скрін зі сторінки замовлень - тільки там, де таймер зворотнього відліку до автоматичного анулювання замовлення, та там, де термін обробки замовлення? Бо така ситуація неможлива теоретично - або якийсь глюк, або щось недочитане в умовах. В мне було щонайменше два випадки, коли продавець не відправляв вчасно - тоді, як я й кажу, замовлення автоматично отримувало статус "No Shipment" та "Closed", а гроші також автоматично повертались.

Ось на картинці те, що можна побачити на кожній сторінці замовлення. Тут, наприклад, 45 днів (~60 календарних, насправді відправлено десь за тиждень). Якщо минуло більше (робочих) днів, замовлення не виконане але й не закрите автоматично, то це певно глюк, з яким треба звертатись до підтримки.

А можна посилання на сторінку товару. Або скрін зі сторінки замовлень - тільки там, де таймер зворотнього відліку до автоматичного анулювання замовлення, та там, де термін обробки замовлення
[Re: El Erizo] 29 ноября 2014 в 10:42
Намагався знайти будь-яке підтвердження інфи про 10 днів. Нажаль

Вже почав сумніватися, що дійсно 10 днів, а не 30 як зараз. Може "сам дурак".

Соррі
[Re: Fluuuk] 29 ноября 2014 в 14:58
Прикріплені файли (0 завантажити)
Fluuuk 29.11.2014 10:42 пишет:

Намагався знайти будь-яке підтвердження інфи про 10 днів. Нажаль

На сторінці замовлення має бути. Якщо замовлення не відправлене, то на сторінці зі списком поточних замовлень видно таймер зворотнього відліку. Він стартує з того терміну, який вказав продавець в опису товару і тільки якщо не встигне в собою встановлений термін, замовлення автоматично анулюється й гроші також автоматично повертаються.
Ще можна подивитись на сторінці товару, але то не є гарантовано, бо опис та умови продавець міг змінити, а в "снапшоті", здається, така інфа не зберігається - тільки опис товару, бо умови обробки та доставки переходять до сторінки замовлення (

Вже почав сумніватися, що дійсно 10 днів, а не 30 як зараз. Може "сам дурак".

Може й переплутав, то не страшно. Задача ж розібратись.

Соррі

Не страшно.

Подивись на поточній сторінці товару (бо 99,99% там нічого не було змінено), який термін обробки, та додай до тих робочих днів вихідні. То й буде відповідь. Теоретично продавець міг змінити опис товару (власне цікавить тільки термін обробки), але то є вкрай маловірогідне.

Не страшно. Подивись на поточній сторінці товару (бо 99,99% там нічого не було змінено), який термін обробки, та додай до тих робочих днів вихідні
[Re: Fluuuk] 29 ноября 2014 в 15:22
Навіть зараз стоїть термін обробки 10 днів
http://ru.aliexpress.com/item/2014-Best-...2223539902.html

і тоді, пам'ятаю, що було теж 10 днів. А зараз чомусь 30днів
[Re: Fluuuk] 29 ноября 2014 в 19:42
Дійсно 10 днів.
Додаткова інформація
Модератор:

doctor_b, Alfer, moderator 

0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2559