autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Телевізор LG: чим загрожує купівля TV словацького вир-ва

Бот_1 | энтузиаст ****
15 декабря 2014 в 18:53
Камради, дайте пораду: буду купувати телевізор, досить сильно можна зекономити, якщо брати неросійського виробництва. Ну і кормити російський завод не дуже хоцца ).
Хто розуміється на корейських смартах: чи геолокація має значення, якщо він зроблений для ринку Польщі, Словаччини і Європи, а буде використовуватись в Україні ?
Гемор з настройками, які злітають при автоматичному оновленні програмного забезпечення мені гарантований, чи ні ?
man-stas | Супер писатель! **
Re: Телевізор LG: чим загрожує купівля TV словацького вир-ва
[Re: Бот_1] 15 декабря 2014 в 19:12
Чесно кажучи,купуючи Самсунг, були теж такі питання, дехто пише що багато геморою, дехто пише - що нема проблем. Обрали "вражескій", вирішили не експерементувати.
0209 | приверженец **
[Re: Бот_1] 15 декабря 2014 в 19:34
У меня лыжа польская 42 только не смарт,один раз настроил,настройки сфотографировал,при обновлении только раз пришлось заново настраивать хотя обновлялся несколько раз. Забыл.Время я ставлю в телевизоре на час разницы,хотя может это и от провайдера зависит.
Змінено 0209 (19:36 15/12/2014)
Бот_1 | энтузиаст ****
[Re: 0209] 15 декабря 2014 в 20:25
Якого року ваш ящик ? Операційна система в смарті у вас web OS чи ще старша ?
@Victor@ | СуперСтар ***
[Re: Бот_1] 15 декабря 2014 в 21:18
Бот_1 15.12.2014 18:53 пишет:

Камради, дайте пораду: буду купувати телевізор, досить сильно можна зекономити, якщо брати неросійського виробництва. Ну і кормити російський завод не дуже хоцца ).
Хто розуміється на корейських смартах: чи геолокація має значення, якщо він зроблений для ринку Польщі, Словаччини і Європи, а буде використовуватись в Україні ?
Гемор з настройками, які злітають при автоматичному оновленні програмного забезпечення мені гарантований, чи ні ?

Единственное отличие - у ТВ польского производства от российской сборки - отсутствие в первом тюнера DVB-T2. Соответственно, цифровые эфирные каналы, которые сегодня транслируются в Украине он ловить не сможет.

Изучай
ZehrGut | читатель *****
[Re: Бот_1] 15 декабря 2014 в 21:24
Можете нарваться на телевизор,не имеющий официальной гарантии производителя. Гарантия будет только от магазина,продавшего аппарат.Так как модель может быть не для продажи в Украине.Поинтересуйтесь в ближайшем авторизованом сервисе.
Бот_1 | энтузиаст ****
[Re: @Victor@] 15 декабря 2014 в 23:55
Дякую !
Йду вивчати...
0209 | приверженец **
[Re: Бот_1] 16 декабря 2014 в 09:56
Бот_1 15.12.2014 20:25 пишет:

Якого року ваш ящик ? Операційна система в смарті у вас web OS чи ще старша ?

Год не знаю,уже писал не смарт,Т2 есть,гарантия тоже,в сервисе сказали не важно где купил,важно наш продукт,пока не ломался,цена при покупки от магазина отличалась существенно,брал на Петровке.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Бот_1] 16 декабря 2014 в 12:04
В словацькому може не бути:
1. Україномовної/російськомовної інструкції.
2. Української/російської мови меню
3. Телетекст може не відображати деякі кириличні літери.
4. Тюнера ДВБ-Т2 (а може й бути, треба дивитися специфікацію).
5. Деяких онлайн сервісів, пританамнних саме українському (російському) сегменту інтернету (місцевих онлайн кінотеатрів).
При цьому можуть бути 2 варіанти "сірого" телевізора:
1. Звичайний, привезений із Словаччини.
2. Він же, але перепрограмований вітчизняними самодєлкінам, з метою встановлення усього, що я перелічив на початку (крім тюнера ДВБ-Т2, програмно його не втсановиш).
От саме цей другий варіант і не можна ні в якому разі купувати - може глючити, будут проблеми із оновленням ПЗ тощо.
З приводу гарантії - велике питання, але крупні і авторитетні інтернет магазини дають свою власну і міняют брак (наприклад інтернет магазин KT Group замінив мені по гарантії 65" плазму Panasonic та ще й на модель наступного року).
Disclaimer | Супер писатель! *
[Re: Бот_1] 16 декабря 2014 в 12:10
А уверены что Словацкого? Это скорее всего Самсунг
Лыжи не официальные Польские у нас идут
Fotos_ua | подмастерье ***
[Re: Бот_1] 16 декабря 2014 в 12:33
Основною проблемою може бути відсутність гарантійної підтримки, так як такі телевізори не призначені для продажу в Україні. І, скоріше за все, гарантія буде від продавця. Також можуть бути проблеми з де-якими налаштуваннями, та вищезазначиним DBV-T2. А тому покупка неофіційного телевізора трохи ризикова справа, принаймні з гарантійним обслуговуванням. Хоча, по тех. характеристикам вони не відрізняються, а по ціні, як правило, дешевші.
dimaden | Достоевский ***
[Re: Fotos_ua] 16 декабря 2014 в 21:04
Fotos_ua 16.12.2014 12:33 пишет:

А тому покупка неофіційного телевізора трохи ризикова справа, принаймні з гарантійним обслуговуванням. Хоча, по тех. характеристикам вони не відрізняються, а по ціні, як правило, дешевші.

Я себе брал Гнусмас словацкий, но по ТТХ он от калужского отличался весьма и весьма.
Акромя DVB-S2 там была еще и матрица 10-ти битная против 8-ми битной в рашке.
И какие-то еще плюшки, по мнению маркетологов, не нужные на парашкинском рынке.
А так работает себе потихоньку, обновления сам с ненецкого сервера таскает, со всякими виджетами/настройками проблем не наблюдалось пока.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 64 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3988