klenoff 25.12.2014 23:08 пишет: Та потому что менты суки! А я конкретно лохонулся
а че они суки то, если ты отказался ехать ? P.S. а спорим, что вчерашнее пиво нельзя унюхать? Кроме случев когда крайняя бутылка была около двенадцати ночи, а тормознули часов шесть утра. Ну тогда это уже не остаточное.
но это если только она была всего лишь второй бутылкой за вечер.
klenoff 25.12.2014 23:08 пишет: Та потому что менты суки! А я конкретно лохонулся
а че они суки то, если ты отказался ехать ? P.S. а спорим, что вчерашнее пиво нельзя унюхать? Кроме случев когда крайняя бутылка была около двенадцати ночи, а тормознули часов шесть утра. Ну тогда это уже не остаточное.
но это если только она была всего лишь второй бутылкой за вечер.
Скажемо так, не більше 3-х. Адже ж пиво - не горілка, п"ється помаленьку, тобто 3 пляшки можна випити і за 3 хв і за 3 години І після пива як мінімум 10 годин перерви... ЗІ. Це якщо пиво нормальне, а не міцне
Всем привет! Итак, продолжение. Прошло три месяца! Был суд. Документы вернули на дорассмотрение. Решения суда нет пока. Поехал в ГАИ написал заяву и права вернули! Но гаишник сказал, что решение суда должно быть в любом случае, а поскольку печерский суд в течение месяца не регистрировал документы дел, то нужно еще месяц ждать : cry: Т.е. статья 265-1 Адм кодекса Украины обязывает ГАИ только вернуть права, но не прекращает самого судебного разбирательства Просветите знатоки, плиз! Ось така фигня малята.
Время работает на тебя Ну теперь будет соломоново решение типа ты как бы виновен, но наказать тебя уже нельзя, т.к. 3 мес истекли. Суд не хочет подставлять гаишников, видимо там все шито белыми нитками.
klenoff 11.03.2015 10:48 пишет: Всем привет! Итак, продолжение. Прошло три месяца! Был суд. Документы вернули на дорассмотрение. Решения суда нет пока. Поехал в ГАИ написал заяву и права вернули! Но гаишник сказал, что решение суда должно быть в любом случае, а поскольку печерский суд в течение месяца не регистрировал документы дел, то нужно еще месяц ждать : cry: Т.е. статья 265-1 Адм кодекса Украины обязывает ГАИ только вернуть права, но не прекращает самого судебного разбирательства Просветите знатоки, плиз! Ось така фигня малята.
Только письменная заява через канцелярию РУ ГУ. Сами перезвонят и сами лучшее время предложат.
klenoff 11.03.2015 10:48 пишет: Итак, продолжение. Прошло три месяца! Был суд. Документы вернули на дорассмотрение. Решения суда нет пока.
Расслабляйся. Единственно возможное решение суда по истечению трех месяцев - закрыть дело по сроку давности. Походу могут еще признать виновным или нет, и это будет существенно если это ДТП, но уже без каких бы то ни было санкций.
Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через два місяці з дня його виявлення, за винятком випадків, коли справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу підвідомчі суду (судді).
Якщо справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу чи інших законів підвідомчі суду (судді), стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через три місяці з дня його виявлення, крім справ про адміністративні правопорушення, зазначені у частині третій цієї статті.
Адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення може бути накладено протягом трьох місяців з дня виявлення, але не пізніше одного року з дня його вчинення. Адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, передбаченого статтею 164-14 цього Кодексу, може бути накладено протягом трьох місяців з дня виявлення, але не пізніше двох років з дня його вчинення.
У разі закриття кримінального провадження, але за наявності в діях порушника ознак адміністративного правопорушення, адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через місяць з дня прийняття рішення про закриття кримінального провадження.
Поздравляю, я когда-то подобным образом соскочил с лишения прав. Сдуру выперся на односторонюю полосу, когда понял что заехал явно не туда - остановился. И создал аварийную ситуацию для таксиста на фильтре!!! Я конечно же невнимательный , но и ГАИшники совсем не хорошо поступили.
Всем привет! Итак сегодня 21 05 15 с момента начала истории с пивом прошло уже больше пяти месяцев. На днях мне приходит СМС опять вызывают в суд на 04 07 15. Чего ждать!? Надеюсь не штрафа блин! задолбали!!! Чего посоветуете знатоки!?
если сильно переживаешь то пошли вместо себя автоадвоката пиши в личку, посоветую
Редагувати
Відповісти
Цитувати
O.V.L.
| Анонім
Re: как вернуть права.
[Re: Yorc] 21 мая 2015 в 21:11
Yorc 26.12.2014 00:15 пишет:
Ну тогда это уже не остаточное.
Пол литра пива через час-полтора уже можно ехать, прибор в пределах покажет. (это если тела кг 80)
Редагувати
Відповісти
Цитувати
O.V.L.
| Анонім
Re: как вернуть права.
[Re: klenoff] 21 мая 2015 в 21:13
Так на решение вопроса дают только три месяца. Потом могут только пальчиком пожурить и отдать права. А что так долго тянули? Просто шоб не творить разборки с ГАИ похерили дело затянув его сроки. Закроют за прошествием сроков рассмотрения или как там?
Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через два місяці з дня його виявлення, за винятком випадків, коли справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу підвідомчі суду (судді).
Якщо справи про адміністративні правопорушення відповідно до цього Кодексу чи інших законів підвідомчі суду (судді), стягнення може бути накладено не пізніш як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - не пізніш як через три місяці з дня його виявлення, крім справ про адміністративні правопорушення, зазначені у частині третій цієї статті.
Адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, а також правопорушення, передбаченого статтею 164-14 цього Кодексу, може бути накладено протягом трьох місяців з дня його виявлення, але не пізніше двох років з дня його вчинення.
У разі закриття кримінального провадження, але за наявності в діях порушника ознак адміністративного правопорушення, адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через місяць з дня прийняття рішення про закриття кримінального провадження.
Самое интересное, что на момент рассмотрения дела меня скорее всего не будет в Киеве. Больная жена, поеду с ней на лечение в другую страну. И что они мне без меня присудят!?
Сталася аналогічна історія, їхав на вокзал о 7 ранку першого березня зустрічати родичку, зупинили, забрали права за те що відмовився їхати на обстеження і відпустили їхати далі. Вирішив не ризикувати, найняв адвоката. Всі три місяці десь раз на два тижні їздив на суд, суддя то переносила, то хворіла. Вдалося видзвонити одного із вписаних в протокол свідків, він прийшов і сказав що підписав пустий протокол 29 травня було останнє засідання на яке приїхав інспектор, котрий мене зупинив. Розказав, що зупинив мене, виявив ознаки алкогольного сп’яніння, запропонував проїхати на медекспрертизу, я відмовився, він написав протокл і відпустив мене(!!!), бо не має права мене затримувати. На що йому вказали, що він повинен був спочатку провести обстеження технічними засобами, і лише, якщо я не згоден з результатами то я вже міг би поїхати на медекспертизу. Тут інспектор почав розказувати, що у них на все Печерське відділення ДАІ всього один драггер і він завжди знаходиться у відділенні, тому він просто не міг вчинити інакше Коротше, суддя закрила справу, так як згідно з статтею 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення - протокол недійсний. Правда тепер у судді є 10 робочих днів на оформлення рішення, а тимчасові права закінчилися вже...
Всем привет. Продолжение моей истории. Был снова суд. Поскольку меня не было в Киеве то на суд поехала дочка. Я предварительно написал заяву, добавил копии документов подтверждающие уважительную причину моего отсутствия и отправил это в Печерский суд заказным письмом с уведомлением о вручении. Доча пошла на суд. Дело закрыли. Правда ее не проинструктировал и она не взяла решение суда. Теперь, я так понимаю, нужно взять решение суда и отвезти в Печерское ГАИ, чтобы окончательно избавиться от этого гемора. Всем удачи.
Jekyll 02.06.2015 12:06 пишет: Сталася аналогічна історія, їхав на вокзал о 7 ранку першого березня зустрічати родичку, зупинили, забрали права за те що відмовився їхати на обстеження і відпустили їхати далі. Вирішив не ризикувати, найняв адвоката. Всі три місяці десь раз на два тижні їздив на суд, суддя то переносила, то хворіла. Вдалося видзвонити одного із вписаних в протокол свідків, він прийшов і сказав що підписав пустий протокол 29 травня було останнє засідання на яке приїхав інспектор, котрий мене зупинив. Розказав, що зупинив мене, виявив ознаки алкогольного сп’яніння, запропонував проїхати на медекспрертизу, я відмовився, він написав протокл і відпустив мене(!!!), бо не має права мене затримувати. На що йому вказали, що він повинен був спочатку провести обстеження технічними засобами, і лише, якщо я не згоден з результатами то я вже міг би поїхати на медекспертизу. Тут інспектор почав розказувати, що у них на все Печерське відділення ДАІ всього один драггер і він завжди знаходиться у відділенні, тому він просто не міг вчинити інакше Коротше, суддя закрила справу, так як згідно з статтею 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення - протокол недійсний. Правда тепер у судді є 10 робочих днів на оформлення рішення, а тимчасові права закінчилися вже...
Если хотите "крови" копию решения суда направляете на имя начальника Печерского ГАИ и заявление провести служебное расследование по факту перевышения сл. полномочий инспектором ФИО и проинформироваь вас письменно... Понятно, что особой "крови" там не будет, но финансово инспектор пострадает.