Очень важно повреждения кузова/салона и комплектация. Заставь вымыть, если грязная. Какие-то поломки потом по гарантии сделаешь, если что, а верхние два пункта потом не исправишь - скажут, что сам сделал. Помню, как в далеком 1997 году покупал 15 ВАЗ 2105 на фирму. Раздал всем сотрудникам шпаргалки - что смотреть и всего машины четыре оказалось без дефектов. Неукомплектованные, с дефектами, неисправные узлы. Кое как с других жигулей поснимали и на наши поставили. Так все равно две машины в регионы своим ходом не доехали!!! Были времена.
В ответ на: Я смотрел на дорогу и указатель топлива, потому как он был на нуле. Ну и на девченок тоже, весна была.
Тоже самое. И не то что на нуле, а менеджер сказал на ухо "осталось кэмэ на 5". Лампочка сияла ярким красным пламенем Пришлось искать заправку в округе, и как назло попалась барыжная. Плюхнул 5 литров чтоб кудато дотянуть. Схавала зараза... Пронесло
Re: Буду забрать с автосалона машинку, на что смотреть?
[Re: Alex_E] 20 декабря 2005 в 19:11
Короче на дверях капоте и багажнике могут быть остатки от пломб. Обязательно посмотри, чтобы их вывели, а то потом, когда сам этим заниматься будешь - могут поцарапать. Машина должна быть чистенькой, и с протертыми окнами. В баку по сервисной книжке то ли 10, то ли 20л. Обьязательно все печати и сервисная книжка, это для совсем . Возьми контакты человека, с которым будешь общатся по ТО и гарантии. Да, и без страховки в такое время желательно не выезжать - она как дополнительная опция . Повторюсь на счет страховки. Плюс пригрузи их, в зависимости от стоимости машины, пуст выдадут либо коврики, либо сигналку поставят за полцены или за так и др.
[Re: Alex_E] 20 декабря 2005 в 19:12
Внизу часть моего заявления к СТО и Еврокару. Случай конечно необычный - но так, для информации - может полезно будет. К стати, ни ответа ни привета от СТО и Еврокара не было. Забил. ИМХО: Смотреть надо в оба и желательно прити со знакомым, заранее договорившысь кто что будет осматривать, напр. ты смотришь кузов, он салон, ты подкапотное, он - багажник и т.д. _______________________________________________________________________________ 14.04.2005р. мною була ініційована купівля автомобіля Skoda Fabia у кредит шляхом укладення відповідної угоди з ДП “Автотрейдінг - Вінниця” (додається) та сплачення зазначеного в угоді першого внеску. 15.07.2005р., після відповідної реєстрації автомобіля та банківского оформлення кредиту, мені було передано зазначений в угоді автомобіль, про що свідчить акт приймання-передачі від представника ДП “Автотрейдінг - Вінниця”, підписаний мною (додаєется разом з актом приймання-передачі від виробника). Дійсно, під час огляду автомобіля на кредитному майданчику, я переконався в його працездатності та існуванні відповідної комплектації. Але, того ж дня, через декілька годин, перед тим як залишити автомобіль на нічну стоянку у гаражі, я ще раз оглянув його більш детально, та, нажаль, при цьому помітив, що кришка акумуляторної батереї не була повністю закрита – невистачало якоїсь додаткової деталі, щоб закрити її. Наступного дня, в суботу, 16.07.2005р., я звернувся на СТО “Skoda Auto” у Вінниці. Після огляду робітники СТО повідомили мені про те, що відламано запираючий механізм (скоба) кришки акумуляторної батереї. Мені порекомендували звернутися у вівторок, 19.07, на СТО для наступного вирішення цього питання. У вівторок, 19.07.2005р, на СТО мені було повідомлено про те, що подібний недолік/поломка не є предметом гарантії і тому, вразі такої моєї потреби, кришку акумуляторної батереї (яка коштує 160 грн.) зможуть замінити лише за мій рахунок. Але вказана сума коштів не є досить малою для бюджету моєї родини, тому вважаю недоцільним усунення недоліка за свої кошти. Зазначу, що будь-яких претензій до СТО або ДП “Автотрейдінг - Вінниця” не маю, вважаючи той факт, що подібний недолік можливо міг бути виявлений мною під час приймання-передачі автомобіля. Але, звертаючи увагу на те, що: · акт приймання-передачі не містить пункту, згідно якого я мусив перевірити наявність недоліків кришки акумуляторної батереї, та · перевірка усіх ймовірних подібних недоліків (хомутів, болтів і т.п.) є взагалі фізично не можливою, прошу: 1. Розглянути можливість усоненя зазначеного недоліку за рахунок або ДП “Автотрейдінг - Вінниця” або ЗАТ “Єврокар” згідно до чинного законодавства та/або внутршнього регламенту цих організацій. 2. Провести необхідну роботу серед працівників, віподальних за контроль якості та виявлення подібних недоліків, з ціллю підтримки відповідного іміджу продукції марки “Skoda”.
Потребуй акт предпродажной подготовки глянуть. Шансов что дадут мало но авось. Там должно быть указано все что в машине делалось. И опять-же принимать только чистую. Спроси про комплектность машины. Сколько бензина в баке.
[Re: Alex_E] 21 декабря 2005 в 09:51
А мне в салоне Кий-Авто битую новую машину продали! Заметил только когда продовал, когда начали в багажнике обивку отодвигать, оказалось, что машина слева и справа по-разному покрашена (видимо на скорую руку делали, потому что уж очень в глаза бросалась разность покраски слева и справа). Вот-так !!!