autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

А кто юзает Гнусмасы ноутбуки? (+)

ChandlerBing | V.I.P **
20 декабря 2005 в 23:01
Посмотрел, пощупал... Бук отвращения не вызвал. Есть все, что нужно, в том числе ТВ-тюнер. Только вот отговаривает народец. Действительно есть причины или это так, неприязнь марки?
AVB | V.I.P **
RE: 2 месяца юзаю
[Re: ChandlerBing] 21 декабря 2005 в 08:13
модель Р28.
Нареканий нет
ChandlerBing | V.I.P **
Re: RE: 2 месяца юзаю
[Re: AVB] 21 декабря 2005 в 08:32
А круг выполняемых задач какой?
AVB | V.I.P **
[Re: ChandlerBing] 21 декабря 2005 в 09:09
Офис, немножко баз данных, кино (с выводом на телек), музыка
ChandlerBing | V.I.P **
[Re: AVB] 21 декабря 2005 в 10:30
А так чтоб порисовать немного, ТВ-тюнер - нет такого?
ChAO | V.I.P ****
Re: А кто юзает Гнусмасы ноутбуки? (+)
[Re: ChandlerBing] 21 декабря 2005 в 11:58
Не знаю, можливо в вищому ціновому діапазоні і нормальні гнусмаси але недавно був тут флеймик по вибору буджетників. Вибирав між самсунгом Р28/Р29 (як виявилось це те ж саме тільки Р29 новіший) і НР пх6110. Я і ще двоє моїх співробітників вибрали (тобто купили) 6110. А один довго вагався але вибрав Р29 (там є тв-аут). Як я плювався на цей Р29 . Наведу плюси і мінуси цих двох моделей (не враховуючи деяку різницю в конфігурації типу наявності ком, лпт, вайфай, ес-відео, ну і звичайно чіпсетів).
Розміри у самсунга більші. Вага по документації теж більша. Дизайн (тут імхо) неприємний. Зробити верхню кришку меньшою ніж нижня частина ... Особливо неприємно дивитись коли він закритий. Пластик якийсь дешевий. ДВД дуже шумно головкою з лазером шурхає. Корпус над процесором дуууже гріється навіть в стані спокою (у НР ледве теплий) з включеним вентилятором. Кнопка Ctrl не на своєму місці. ІМХО незручно накидали кнопки в правій частині клави (кнопки інсерт, хоум, енд...). У НР вони в більш привичних місцях. І ще дуже вразив звук. Це просто . Якщо в НР я роблячи на повну потужність спокійно слухаю музику і дивлюсь фільми, то у гнусмаса звук на половину з такими шумами йде, що хочеться заклеїти колонки скотчем і врубити навушники.
Єдиний плюс у самсунга - трошки яскравіший екран з трошки більшими кутами обзору.
3D не порівнював тому нічого не скажу.
Мій висновок (ІМХО) - я дуже щасливий, що не взяв Р28/Р29. Всетаки бренд є бренд, і НР в цьому плані навіть в бюджетній лінійці показав себе з найкращої сторони. До того ж НР мені обійшовся на 10% дешевше ніж другу цей гнусмас. Але це не означає, що інші моделі самсунга теж такі ж. Оскільки вибирається модель з ТВ, то явно не найдешевший. Але я б НАСТІЙЛИВО не рекомендував брати ноут з вбудованим ТВ-тюнером. Краще вже взяти USB-ТВ-тюнер.
AVB | V.I.P **
[Re: ChandlerBing] 21 декабря 2005 в 13:49
В моей модели тюнера нет, а рисовать... Вай, как бы говорится, и нот? Ставь Корел, Фотошоп и рисуй!
Просто мне не надо...
KVJ | Месье Peugeot **
[Re: ChAO] 21 декабря 2005 в 14:05
В ответ на:

Єдиний плюс у самсунга - трошки яскравіший екран з трошки більшими кутами обзору. 3D не порівнював тому нічого не скажу.

Экран у Самсунга ГОРАЗДО лучше, ярче, сочнее краски и он "прозрачнее". В HP у экрана глюк - затемнение по краям, меня коробит....
3D в Самсунге гораздо круче, NFS MW там идет без тормозов, а на HP 2-5 FPS
S-Video это ИМХО вообще просто необходимая вещь, я фильмы качаю с инета и смотрю на телеке + фоторафии тоже на телеке лучше показывать.
ChAO | V.I.P ****
[Re: KVJ] 21 декабря 2005 в 14:36
В ответ на:

Экран у Самсунга ГОРАЗДО лучше, ярче, сочнее краски и он "прозрачнее". В HP у экрана глюк - затемнение по краям, меня коробит....

Я б сказав не "ГОРАЗДО лучше" а "помітно краще". На рахунок затемнення по краям. Я теж так думав, навіть в старій вітці про це писав. Придивись до самсунга - точно так же! Тільки за рахунок того, що сам екран трошки яскравіший затемнення не так кидається в очі. Але воно є і видно неозброєним оком.

Про 3В я вже писав - не тестував.

В ответ на:

S-Video это ИМХО вообще просто необходимая вещь, я фильмы качаю с инета и смотрю на телеке + фоторафии тоже на телеке лучше показывать.

У мене для цього є стаціонарний комп і планується побутовий DVD-програвач з театром.
Змінено ChAO (14:45 21/12/2005)
id7 | патриарх *
[Re: ChandlerBing] 21 декабря 2005 в 15:18
моделька V30 полёт 1,5 года..... полёт продолжаеться.....
Storag | охотник **
[Re: ChandlerBing] 21 декабря 2005 в 15:23
Смотря как его юзать. Если аккуратно - то пофиг какой, лиш бы нравился. В плане надежности все ноуты примерно одинаковы, а в плане наворочености - у каждого производителя есть разные модели. Сони только не бери - официального сервиса они в странах СНГ не имеют.
Поппель | странный писатель ***
[Re: KVJ] 21 декабря 2005 в 15:34
В ответ на:

У HP по дефолту стоит очень маленькая яркость в целях энергосбережения. Ессно, затемненный экран не так хорошо смотрится и становятся более заметными стандартные недостатки таких экранов.
Когда подрубаешь к сети, яркость автоматом увеличивается. Кроме того, она регулируется двумя кнопками на клаве. Можно выкрутить так, шо аж слепить будет.
В HP nx6125, во всяком случае, так. Экрана 1400x1080 я лучше, чем в HP, не видел.

И, кстати, по поводу звука на HP тут верно подметили уже. Я фигею, как две колонки величиной с половину ногтя на мизинце выдают такой классый звук и не дают треска..
Змінено Поппель (15:45 21/12/2005)
ChandlerBing | V.I.P **
[Re: Storag] 21 декабря 2005 в 16:08
За такую денюжку - конечно аккуратно
Меня, как оказалось, полнее всего устраивает R50, потому я и спрашивал за Самсунги.
AVB | V.I.P **
[Re: ChAO] 21 декабря 2005 в 16:16
Насчет звука -- ты фильмы (музыку) через встроенные динамики ноута слушаешь???
Лично я к ноуту колонки подключил... Да и родные динамики хоть и не громкие, но никаких шумов/помех не дают.
Может, у товарища с дровишками что-то не то?

Насчет того что греется... Ну нагреется -- я окошко открою, студеный зимний воздух охладит

Ну и цена... Сообщи конфигурацию и цену Хьюлета, я сообщу своего Р28, сравним
ChAO | V.I.P ****
[Re: AVB] 21 декабря 2005 в 17:23
В ответ на:

Насчет звука -- ты фильмы (музыку) через встроенные динамики ноута слушаешь???
Лично я к ноуту колонки подключил...

Ага. Через встроєні. Я на ноуті дивлюсь фільми тільки тоді коли світло пропадає (:kills:). Та й якості динаміків в НР - достатньо, вже мої слова постом вище (у кого нижче) підтвердили.

В ответ на:

Да и родные динамики хоть и не громкие, но никаких шумов/помех не дают.
Может, у товарища с дровишками что-то не то?

У НР набагато голосніше ніж у Р29. З дровами все гут - я ставив все з нуля. Дрова останні.
В ответ на:

Насчет того что греется... Ну нагреется -- я окошко открою, студеный зимний воздух охладит

Це ж не вихід. НР навіть коли я бігаю в контру вентилятор не включає!!!
В ответ на:

Ну и цена... Сообщи конфигурацию и цену Хьюлета, я сообщу своего Р28, сравним

Будемо мірятись ...
Я брав за 680 мінімальну конфігурацію (PY496EA) за 3500 грн рівно (~680$). Зараз він ще дешевше коштує. А Р29 коштує 745 зелених, ну може на кілька баксів дешевше.

А! І ще один камінець в сторону самсунга . У НР на диску з ХР нічого крім самої вінди немає. У самсунга коли в вінді вставляєш диск є якась своя автозагрузка (не мікрософтовська). Мало того. Після її установки самсунговський диск без запитань ставить якусь дрянь (яву)!!! А це вже нав'язування!!!
AVB | V.I.P **
[Re: ChAO] 22 декабря 2005 в 08:16
Знайшов цю модель на сайті Хьюлета...
Чим відрізняється від мого Р28: пам"ять 256 Мб (у мене 512), USB - два вихода (у мене 4)
Я свій купував за 3955 грн.

Ну, а те що є на дисках... Більше краще, ніж менше, чи не так?
ChAO | V.I.P ****
[Re: AVB] 22 декабря 2005 в 09:04
В ответ на:

Чим відрізняється від мого Р28: пам"ять 256 Мб (у мене 512)

Я за різницю в ціні можу догнати до 1024
В ответ на:

USB - два вихода (у мене 4)

Часто використовуєш хоча б 3? . Ну і ще у мене немає ес-відео, кома і лпт. Крім ес-відео реально ні ком ні лпт не потрібні! В крайньому випадку є стаціонарний комп або перехідник на юсб.
В ответ на:

Ну, а те що є на дисках... Більше краще, ніж менше, чи не так?

Ні. Не так. Якщо це вінда, то і повинна бути вінда а не якась лобуда! Для чого мені встановлювати якусь галіму яву не питаючи про це у мене? Вона мені і думаю більшості просто не потрібна. Я навіть незнаю для чого вона... В самій вінді куча лишнього а вони ще й це барахло туди кинули.
AVB | V.I.P **
[Re: ChAO] 22 декабря 2005 в 10:13
три порти ЮСБ у мене постійно зайняті :-)

до речі про відсутність у тебе С-відео я прогавив...
Рус.ua | энтузиаст ****
[Re: ChandlerBing] 22 декабря 2005 в 11:26
В работе два нотика Компак Р3-800 МГц 2000 г/в и Гнусмас V30 Р4-2,2 ГГц 2004 г/в
Оба эксплуатируются (работа подстать промышленным нотам, но средства экономяться) в достаточно тяжелых условиях Компак в большей стапени, гнусмас больше бережется. Работа в измерительной лаборатории в полевых условиях. Компак держиться значительно лучше. Летом оба были полностью разобраны. Вскрытие показало: компак раскрутился один винтик и болтался в корпусе, пыли немного. Гнусмас почти все монтажные винты отпущены (но еще не валяются), внутри много пыли. После разборки Гнусмас перестали брать в командировки. Работает в основном как офисный с редкими выездами. В принципе он для этого и предназначен.
Хорошо в другой лаборатории отработали Тошиба 486 и Р133, в данный момент отправлены на заслуженный отдых.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

3 користувачів і 130 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2826