по состоянію на сентябрь главная проблема, как обычно Ямполь - до торможения в ноль. пучины на месте) остальное - 7-8 участков с мелкими но частыми ямками, на 130 перелетались. Не думаю, что состояние улучшилось, но как по мне на высоком профиле можно ехать. если что - от поворота на Ланивци до Тернополя почти все было ок. Житомир - Чуднов -Любар нормально.
c-cam 02.01.2015 21:33 пишет: от поворота на Ланивци до Тернополя почти все было ок. Житомир - Чуднов -Любар нормально.
больше всего интересует как раз от Ямполя до Кременца, а не до Тернополя тоесть один вариант ехать на Львов через Тернополь, а другой через Кременеци Радивилов
c-cam 02.01.2015 21:33 пишет: от поворота на Ланивци до Тернополя почти все было ок. Житомир - Чуднов -Любар нормально.
больше всего интересует как раз от Ямполя до Кременца, а не до Тернополя тоесть один вариант ехать на Львов через Тернополь, а другой через Кременеци Радивилов
За відрізок Ямпіль - Кременець не підкажу. Раніше приходилось часто їздити, стан був точно не гірший за Дубно - Тернопіль. Проте, якщо вибирати із цих варіантів - однозначно Кременець - Радивилів, а далі по М06 на Львів. Тернопіль - Львів давним-давно біда
Якщо так як минулого року---то ліпше не їхати по відрізку Ямпіль-Кременець...я думав там залишуся жити... Саме ліпше через М-06 до Дубна і на Кременець. Львів-Тернопіль вже ліпше, під Львовом зробили трохи нову дорогу, саме гірше то об"їздна Золочева...але то всього 10 км)
Pavlja 03.01.2015 21:06 пишет: Якщо так як минулого року---то ліпше не їхати по відрізку Ямпіль-Кременець...я думав там залишуся жити... Саме ліпше через М-06 до Дубна і на Кременець. Львів-Тернопіль вже ліпше, під Львовом зробили трохи нову дорогу, саме гірше то об"їздна Золочева...але то всього 10 км)
там через город надо ехать, летом Ямполь-Кременец сплошные ямы, Тернополь-Львов не супер, но ям меньше было тогда-)
04.10.2014г. Участок трассы — Сквира - Казатин [*****] повна. Рятував високий кліренс автомобіля. Седани розігнатися не могли. Було пару великих ям. Хто може оминути цю ділянку то краще в об'їзд. Житомирська область як завжди на "висоті".
02.10.2014г. Р32 Б.Церковь-Кременец. Съездил -лучше туда не соваться..
10.07.2014г. Участок трассы — Любар - Ямполь Ехали через Чуднов, Ямполь так там дороги нету, ямы по колено
04.10.2014г. Участок трассы — Сквира - Казатин [*****] повна. Рятував високий кліренс автомобіля. Седани розігнатися не могли. Було пару великих ям. Хто може оминути цю ділянку то краще в об'їзд. Житомирська область як завжди на "висоті".
02.10.2014г. Р32 Б.Церковь-Кременец. Съездил -лучше туда не соваться..
10.07.2014г. Участок трассы — Любар - Ямполь Ехали через Чуднов, Ямполь так там дороги нету, ямы по колено
я там в августе ехал, точнее ехал Житомир-Любар-Грицев, дальше свернул дорога была нормальная, после Грицева уже хуже БЦ-Любар ездил давно, там были сплошные ямы а вот Ямполь-Кременец ехал на майские, после этой поездки выбрали уже летом маршрут на Львов через Тернополь внесу ясность, ехал от родителей, живут относительно недалеко от Ямполя на Львов оттуда два маршрута или через Тернополь или через Ямполь-Кременец- Радивилов
Pavlja 03.01.2015 21:06 пишет: Якщо так як минулого року---то ліпше не їхати по відрізку Ямпіль-Кременець...я думав там залишуся жити... Саме ліпше через М-06 до Дубна і на Кременець. Львів-Тернопіль вже ліпше, під Львовом зробили трохи нову дорогу, саме гірше то об"їздна Золочева...але то всього 10 км)
Крайній раз їхав цією дорогою на ці свята: якшо в світлий час доби, то можна їхати (Ланівці-Бориспіль 5 год. 30хв з перекуром на заправці). До Грицева з Житомира краще, потім до Ямполя погірше (деколи тормоз практично в ноль), від Ямполя до повороту на Ланівець краще ніж минулої весни. Підозрюю, що полатали також і решту відрізку до Кременця.
Знакомый ездил после праздников тудой из Тернополя на Житомир, говорит если никуда не спешить, на скорости 80-100, все проезжаецца. Самая -опа - Ямполь. Машина - БЧЖ.