Тому півтори години на КП на Житомирській трасі, напрямок руху на Київ (поворот на Білгородку) Вольсваген Туран та Мерседес-Бенц (ніби Е-клас) не поділили пріоритет. Всі живі. працюють даєри, на проїжджій частині багато дрібних осколків (пласмаски, скло). Думаю, це практичний результат зміни швидкісного режиму через перенесення таблички "Київ" на пару км в сторону центру міста.
Coronator 25.01.2015 14:06 пишет: Тому півтори години на КП на Житомирській трасі, напрямок руху на Київ (поворот на Білгородку) Вольсваген Туран та Мерседес-Бенц (ніби Е-клас) не поділили пріоритет. Всі живі. працюють даєри, на проїжджій частині багато дрібних осколків (пласмаски, скло). Думаю, це практичний результат зміни швидкісного режиму через перенесення таблички "Київ" на пару км в сторону центру міста.
якщо на кп то розворотун або паровоз, білогородських взагалі не пам"ятаю коли навіть чіпляли, якщо не йшли впоперек на розворот
Coronator 25.01.2015 14:06 пишет: Думаю, це практичний результат зміни швидкісного режиму через перенесення таблички "Київ" на пару км в сторону центру міста.
внимательнее надо думать: на КП скоростной режим "50" не менялся. думаю надо просто отменить развороты для "белогородчан". возмущеныне пусть подключаются к достройке моста разврота в стоянке (либо личным участием, либо мотивируют власть).
Причина ДТП - игнорирование приоритета движение, а не скоростной режим. Как вариант: Много в Киеве было ДТП связанных с превышением скорости на участках 80+?
Ну прямо передо мной на пр. Победы в третьем ряду Октавия ментовская догнала кого-то впереди. Возле парка Пушкина - перед Шулявкой как обычно замедление, вот октавия и прозевала. Так что на скоростных участках тоже бывает, когда гаву сзади едущий ловит.
Там сегодня гололед по проспекту очень даже ощутимый. Так что зевай/не зевай, а на заднем приводе еще от моста на берестецьой носило хорошо. Пришлось остановиться и хабамивключить полный. Тогда все наладилось. Посыпана была только набережная.