jurikua 06.02.2015 13:23 пишет: надо было прикинуться шлангом, руссо туристо, кредитка нихт
мой дальнобойщик возит фотку своих трех сыновей погодков и шото чешет про драй киндер, одни штаны на всех))) когда-то безоплатно заехал в швейцарию, на выходе его хлопнули, штраф 300 франков потом после трогательной речи порвали, выписали на 180
Під час свого останнього турне на Іберійський півострів мав в Німеччині можливість поспілкуватися з Bundespolizei. На вїзді в Німеччину з Польщі в Горліці мені на хвіст впало поліцеське авто, а там на автобані перших пару км на німецькій землі обмження 80 км/год. Ну я їду 80 км/год правою полосою, вони за мною, потім наганяють по лівій, їдуть паралельно, розглядають. Далі обганяють, стають передімною, включають мигалки і табло Polizei, folgen uns, так ідемо до першої заправки. Зупиняємося, першим ділом двиляться, чи всі користуються ременями безпеки (особливо на задньому сидінні). Потім попросили паспорти, права, техпаспорт і "зелену карту". Щось там поклацали на своїх планшетах, доволі довго придивлялися до португальських багаторічних мультиків, але коли побачили наші потругальські документи на право проживання, то побажали Gute und sicher fart.
Coronator 28.09.2015 18:49 пишет: Щось там поклацали на своїх планшетах, доволі довго придивлялися до португальських багаторічних мультиків, але коли побачили наші потругальські документи на право проживання, то побажали Gute und sicher fart.
на польско-немецкой границе немцы часто пасутся и ловят тех, кто, скажем, с польской визой на закупы едет в германию и не может объяснить, зачем - визу могут аннулировать легко и депортировать. первейшие кандидаты на проверку - не-ЕСовские номера. в сторону польских никто и не смотрит.
на польско-немецкой границе немцы часто пасутся и ловят тех, кто, скажем, с польской визой на закупы едет в германию и не может объяснить, зачем - визу могут аннулировать легко и депортировать. первейшие кандидаты на проверку - не-ЕСовские номера. в сторону польских никто и не смотрит.
Точно? От просто так ловлять тих, хто з шенгенською візою і анульовують/депортують?
Виза на закупы даёт право ездить по всему Шенгену. Доказать её нецелевое использование невозможно. Кроме разве что первого въезда по ней в Португалию. Другое дело
В ответ на: едет в германию и не может объяснить зачем
Nickoss 29.09.2015 14:00 пишет: Виза на закупы даёт право ездить по всему Шенгену. Доказать её нецелевое использование невозможно. Кроме разве что первого въезда по ней в Португалию. Другое дело
В ответ на: едет в германию и не может объяснить зачем
Ну це вже зовсім треба бути штурпаком, щоб не сказати "їду на шоппінг в Дрезден", готель забуканий, от вам роздруківка
я уже писал знаю историю, как наших граждан словили на испанской границе, из виз у них был только "малий прикордонний рух" мадьярський
Всяке буває
Колись, пригадую, хтось жалівся, що мав право і на малий прикордонний рух, і візу. І кудись їхав глибоко в ЄС. То лише потім помітив, що його оформили по МПР, а не як слід