autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

ОБЕРЕЖНО - Шахрайство через приватбанк

Tourist | вільний стрілок ***
31 января 2015 в 19:10
Дзвонили з номера 0976923301 буцімто купили деталь, перевели гроші.
Черед три дні звонять з невідомого номера представляються приватбанком, буцімто висить непроведена транзакція.
Я кажу що не памятаю - реально забув, вони буцімто уточнюють в платника. Платник повторно передзвонює мені і нагадує за платіж, я чекаю на гроші.

Ще раз дзвонять з "приватбанку" - номер невідомий. Розводять професійно, знають адресу моєї прописки (ЗВІДКИ???)
Мені приходить СМС на підключення до копілки (НАФІГА ВОНО ЇМ???), я ведусь далі.
Потім звіряємо номер карти, називаю термін дії, і посилаю їх на.. коли питають CVV код.

Я двоню в приват, переконуюсь що це шахраї і блокую карту. Приходить смс що підключена копілка, я відключаю.

І на десерт ще раз дзвонить 0976923301 з претензіями де його гроші. Я озвучую що його номером займається служба безпеки банку, він мене на прощання посилає.

Отаке.
sashkaa | V.I.P **
Re: ОБЕРЕЖНО - Шахрайство через приватбанк
[Re: Tourist] 31 января 2015 в 19:23
Tourist 31.01.2015 19:10 пишет:

Черед три дні звонять з невідомого номера представляються приватбанком, буцімто висить непроведена транзакція.
Я кажу що не памятаю - реально забув, вони буцімто уточнюють в платника. Платник повторно передзвонює мені і нагадує за платіж, я чекаю на гроші.

Ще раз дзвонять з "приватбанку" - номер невідомий. Розводять професійно, знають адресу моєї прописки (ЗВІДКИ???)
Мені приходить СМС на підключення до копілки (НАФІГА ВОНО ЇМ???), я ведусь далі.
Потім звіряємо номер карти, називаю термін дії, і посилаю їх на.. коли питають CVV код.

Я двоню в приват, переконуюсь що це шахраї і блокую карту. Приходить смс що підключена копілка, я відключаю.

І на десерт ще раз дзвонить 0976923301 з претензіями де його гроші. Я озвучую що його номером займається служба безпеки банку, він мене на прощання посилає.

Отаке.

Работают сотрудники банка
Tourist | вільний стрілок ***
[Re: sashkaa] 31 января 2015 в 19:32
sashkaa 31.01.2015 19:23 пишет:

Штука в чому - я не знаю яку треба мати базу щоб пробити мою прописку. Я її не свічу ніде.
Ну і оператор привату номера з якого дзвонили навіть не запитав. Може служба безпеки перепитає.

А ще треба було "повернути" йому його гроші - взнав би ФІО мудака. Не здогадався вчасно.

П.С. Згадав ще. Ззаду на карті перед цвв кодом є ще 4 цифри. Так от, вони їх знали. Точно інфу злили з банку.
Змінено Tourist (19:43 31/01/2015)
Meteor | опытный писатель **
[Re: Tourist] 31 января 2015 в 19:45
Привату не интересны эти приколы. У меня был один раз развод 2 года назад. Спёрли тогда 500 грн. с карточки. Потом где-то через год точно такой - же повтор. Я естественно в разговоре сказал, что занят и попросил перезвонить попозже. Сам позвонил в Приват с обращением о мошенничестве и предложением помочь поймать мошенников. Делов - то было подержать их возле банкомата (моя задача) на то время, пока они подбирали коды из SMS под мою карточку. Но в Привате не захотели этим заниматься. Типа - нет технической возможности. А я вот уверен, что есть. На момент авторизации карточки, или попытке воспользоваться сервисом с карточки - вся информация о месте откуда делаются попытки есть в режиме реального времени у Привата. Можно оперативно подъехать к банкомату и "пообщаться" с мошенниками. Но нет у них на это ни малейшего желания. Так, что каждый сам за себя.
187 | важничающий писатель *
[Re: Tourist] 31 января 2015 в 19:47
c привата обычно номер 056 звонит, все остальное хHя...
но мне звонили с 056 "разводные"...
номера карты, коды, ниче не требовали, хотели поспособствовать в снятии налички в банкомате...
после переписки в Чате Привата понял, что меня разводят...

если звонят Приватовцы - обычно гундят про акции - все остальные в сад...
захотят отключить карту реальный Приват отключит без предупреждения

схемы махинаций совершенствуются
sashkaa | V.I.P **
[Re: Tourist] 31 января 2015 в 19:50
Tourist 31.01.2015 19:32 пишет:

sashkaa 31.01.2015 19:23 пишет:

Штука в чому - я не знаю яку треба мати базу щоб пробити мою прописку. Я її не свічу ніде.
Ну і оператор привату номера з якого дзвонили навіть не запитав. Може служба безпеки перепитає.

А ще треба було "повернути" йому його гроші - взнав би ФІО мудака. Не здогадався вчасно.

П.С. Згадав ще. Ззаду на карті перед цвв кодом є ще 4 цифри. Так от, вони їх знали. Точно інфу злили з банку.

Если у тебя карта Привата то их сотрудники знают рег данные
Water | V.I.P ***
[Re: Tourist] 31 января 2015 в 20:29

Ззаду на карті перед цвв кодом є ще 4 цифри. Так от, вони їх знали.

Эти 4 цифры перед ЦВВ- последние 4 цифры номера Вашей карты.
antibond | опытный писатель ****
[Re: Water] 31 января 2015 в 23:43
Water 31.01.2015 20:29 пишет:

Ззаду на карті перед цвв кодом є ще 4 цифри. Так от, вони їх знали.

Эти 4 цифры перед ЦВВ- последние 4 цифры номера Вашей карты.

Ну да, наверняка ты ж их сам им и назвал
В ответ на:

Потім звіряємо номер карти, називаю термін дії....

Aleksandr71 | важничающий писатель **
[Re: Tourist] 31 января 2015 в 23:52
Если вы ЧП то Вас легко пробить по базе
которая в открытом доступе , зная только фамилию и инициалы , ну еще пол .
PrivatBank | старый писатель **
[Re: Tourist] 1 февраля 2015 в 14:03
Tourist 31.01.2015 19:10 пишет:

Отаке.

Доброго дня, Tourist!

Як усередині банку так і за його межами ми дотримуємося політики нульової терпимості до шахрайства і використовуємо весь арсенал заходів щодо запобігання крадіжки коштів наших Клієнтів. Але схеми шахрайства постійно удосконалюються, тому ми просимо всіх наших Клієнтів бути дуже уважними при проведенні банківських операцій, щоб не стати жертвами шахраїв. Рекомендуємо ознайомитись з правилами безпеки на сайті privatbank.ua/safeness/.
Відзначимо, що ми вирішили відмовитися від дзвінків Клієнтам з банку. Це ті дзвінки, за допомогою яких ми хотіли допомогти Клієнтам не втратити їх гроші. Ми дзвонили і питали у Клієнтів особисті дані, щоб переконатися, що платіж робить Клієнт, а не шахрай. Зараз ми не телефонуємо Вам і не запитуємо прізвище мами в дівоцтві, SMS-коди підтвердження, що прийшли на Ваш телефон, секретні коди кредитних карт (три цифри на зворотній стороні і термін дії), будь-які інші Ваші персональні дані. ПриватБанк ніколи не питає персональні дані при дзвінку з банку!
Ми за допомогою різних повідомлень просимо Вас передзвонити в банк абсолютно безкоштовно для того, щоб підтвердити платіж і переконатися, що платіж робите саме Ви, тим самим турбуючись про Ваші гроші і не даючи шанс шахраям заволодіти ними.

З повагою, ПриватБанк.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 60 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4168