kks 10.02.2015 01:52 пишет: За кордоном взагалі існують інет-аптеки? Може там ціни нижче наших навіть з пересилкою?
Все що гуглив - якась фігня з однаковими текстами і нулем інформації
Так, інтернет-аптеки існують і є вельми популярними, зокрема, в Німеччині. Так, доставка звідти можлива. По цінам - так, іноді виявляється відчутно дешевше навіть враховуючи пересилку (звісно, якщо замовляти не одне, а одразу кілька найменувань), але в кожному випадку треба визначатись окремо. В багатьох випадках замовлення ліків з-за кордону таки має сенс (так саме, як замовлення речей), але існує багато нюансів і обмежень, про які варто знати. Тож навіщо ставити загальні питання? Отримаєте такі ж загальні відповіді "ні про що". Говоріть, які саме препарати необхідні - пошукаємо, порівняємо, самі все побачите та приймете рішення.
Дещо про себе. Вже кілька років зареєстрований та раз на кілька місяців роблю замовлення в одній достатньо великій та відомій німецькій інтернет-аптеці. Відповідно, маю не абиякий досвід. До того ж, трохи розумію німецьку без допомоги Гугл Транслейт - це іноді дуже важливо. До речі, до мого останнього замовлення приєднались аж троє людей з нашого форуму - всі вони отримали свої замовлення, всі залишились задоволені.
Тож звертайтесь з конкретними запитами - проконсультую, у разі необхідності допоможу.
Смотря что считать аптекой. Лекарства только по рецепту у них в аптеках. Но многое из того, что у нас считается лекарственным препаратом у них нет и продается свободно даже в супермаркетах.
Ну вот две самые популярные американская и британская. Drugstore и eChemist :
Спасибо за лекарство .Разница в цене колоссальная(из германии получется намного дешевле) и качество немецкое радует,надо будет еще пару кое-каких препаратов отпишусь в л.с. попозже
kks 11.02.2015 00:04 пишет: Дякую, з усіх лінків або взагалі в базі немає, або є але на 50-60% дорожче ніж в нас + ще рецепт від лікаря. Я так розумію їхнього лікаря.
Плюс неясно як з нашою митницею.
Який препарат, нарешті? Хіба не розумієте, що переважна кількість препаратів у нас відомі під одними назвами, а в Європі - під зовсім іншими, тож шукати треба не за назвою, а за діючою речовиною? І (звісно, не факт, але цілком імовірно, що) серед альтернатив таки знайдеться прийнятний за ціною та такий, що не потребує рецепту.
Я запропонував Вам допомогу, причому я НЕ роблю на цьому бізнес; до того ж, як раз перед Вашим останнім постом написала людина, яка нещодавно скористалась моєю послугою і залишилась більш ніж задоволеною - Ви не читаєте чи свідомо ігноруєте? Хочете допомоги чи, принаймні, поради досвідченої людини - давайте конкретику; якщо ж хочете і надалі самі шукати незрозуміло що невідомо де - справа Ваша.