autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
NaTaLe | СуперСтар ***
Re: Финансы и Кредит-Всё (
[Re: vadim0223] 16 февраля 2015 в 12:31
Що стосується банку Фінанси та Кредит – на сьогоднішній день господар банку Костянтин Жеваго вносить в капітал власні гроші. Він реально бореться за виживання фінустанови. Він вже зробив перший суттєвий внесок. Тепер він обіцяє інвестувати в капітал фінустанови дивіденди, одержувані від своїх підприємств. Моя позиція така – якщо господар вносить живі гроші, то треба дати можливість банку вижити. Тим більше що за банком Фінанси та Кредит стоїть справжній бізнес.
Джерело: http://patrioty.org.ua/fondu-garantuvannya-vkladiv-dav-rozklad-po-problemnim-bankam/
Setkm | kewl roolah **
[Re: vlad1974] 16 февраля 2015 в 13:15
vlad1974 15.02.2015 09:19 пишет:

Есть инфа по Альфа банку, скоро может упасть, январь закончили с убытками, на валюту не могли купить долго, и самое плохое активы выводят на границу, так у кого там деньги лежат валить от туда.

Это какой-то очень глубокий инсайд.
Не, я не говорю, что это гон, просто переспрошу еще раз. Ничего не перепутал источник, речь об Альфе?
По сегодняшний день Альфа, как и другие крупные "россияне", работали максимально надежно в данной ситуации, в отличие кстати от "родных" банков.
И валюту и гривну выдавали в установленных пределах.
vitalyan72 | Супер писатель! ***
[Re: DimkiN] 16 февраля 2015 в 17:38
НБУ предоставил банку "Финансы и Кредит" стабилизационный кредит на 0,7 млрд грн
dvor | опытный писатель **
[Re: Setkm] 17 сентября 2015 в 21:08
Все
http://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=21722548&cat_id=55838

В ответ на:

.Відповідно до вимог статті 76 Закону України "Про банки і банківську діяльність" 17 вересня 2015 року Правління Національного банку України прийняло постанову № 612 "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Банк "Фінанси та Кредит" до категорії неплатоспроможних".

Мила-я | подмастерье *
[Re: dvor] 17 сентября 2015 в 21:16
А обьясните пожалуйста, куда в таком случае пошёл стабилизационный кредит? И должен ли его отдавать банк если обьявлен неплатежеспособным?
Vyatcheslav GM | подмастерье **
[Re: Мила-я] 17 сентября 2015 в 21:18
Мила-я 17.09.2015 21:16 пишет:

А обьясните пожалуйста, куда в таком случае пошёл стабилизационный кредит? И должен ли его отдавать банк если обьявлен неплатежеспособным?

"Протягом 2015 року йому двічі було надано стабілізаційні кредити – на 700 млн. грн. у лютому та на 750 млн. грн. у червні. Зазначимо, що такі кредити були використані виключно для виплати за депозитними вкладами фізичних осіб в обсязі до 200 тис. грн."
dimaden | Достоевский ***
[Re: dvor] 17 сентября 2015 в 22:54
dvor 17.09.2015 21:08 пишет:

Все
http://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=21722548&cat_id=55838

В ответ на:

.Відповідно до вимог статті 76 Закону України "Про банки і банківську діяльність" 17 вересня 2015 року Правління Національного банку України прийняло постанову № 612 "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Банк "Фінанси та Кредит" до категорії неплатоспроможних".

До ФГВФЛ отсюда насколько далеко?
MeganeII | Супер писатель! ***
[Re: NaTaLe] 17 сентября 2015 в 23:07
NaTaLe 16.02.2015 12:31 пишет:

Що стосується банку Фінанси та Кредит – на сьогоднішній день господар банку Костянтин Жеваго вносить в капітал власні гроші. Він реально бореться за виживання фінустанови. Він вже зробив перший суттєвий внесок. Тепер він обіцяє інвестувати в капітал фінустанови дивіденди, одержувані від своїх підприємств. Моя позиція така – якщо господар вносить живі гроші, то треба дати можливість банку вижити. Тим більше що за банком Фінанси та Кредит стоїть справжній бізнес.
Джерело: http://patrioty.org.ua/fondu-garantuvannya-vkladiv-dav-rozklad-po-problemnim-bankam/

Пусть еще долги Залива перед украинскими предприятиями из своих средств закроет
gondrab | старый писатель ****
[Re: Мила-я] 28 сентября 2015 в 10:55
Мила-я 17.09.2015 21:16 пишет:

На выдачу депозитов не жадным людям, которые готовы были откатить половину.
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Финансы и Кредит-Всё ( (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator 

0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 7981