Водночас, якщо не визначено місце розрахунків, проведених на підставі рахунку у безготівковій формі за допомогою платіжних карт Visa і MasterCard при наданні інформаційно-консультаційних послуг, отриманні комп'ютерних та інших програм за допомогою мережі Інтернет, РРО не використовується.
Водночас, якщо не визначено місце розрахунків, проведених на підставі рахунку у безготівковій формі за допомогою платіжних карт Visa і MasterCard при наданні інформаційно-консультаційних послуг, отриманні комп'ютерних та інших програм за допомогою мережі Інтернет, РРО не використовується.
Опять начинается полная полова от фискалов, что бы можно было в любой момент руки начать крутить. В законе четко написано:
В ответ на: Стаття 9. Реєстратори розрахункових операцій та розрахункові книжки не застосовуються: ... 12) якщо в місці отримання товарів (надання послуг) операції з розрахунків у готівковій формі не здійснюються (оптова торгівля тощо). { Статтю 9 доповнено пунктом 12 згідно із Законом N 2056-IV ( 2056-15 ) від 06.10.2004 }
Я уже не говорю о том что в налоговой мне сказали, что слово предоплата в чеке быть не может. Уроды конченные. Ненавижу.
Ходил сегодня на приценку по кассовым, ибо 3-я группа у меня и 01.07.15 вот-вот. Так скажу я вам самый дешёвый аппарат 5500 и единоразово за обслуживание 350 грн.
Чувствую, в 6000 грн не влезешь точно...
З,Ы.Что там с проэктом об компенсации затрат на покупку РРо за счёт налоговых платежей? НГе верю, но надеюсь всё же...