Я бачу, що людина має російське прізвище і походження, переїхала в Україну уже підлітком, емігрувала в америку, потім є інформація про те, що живе й тренується в Євпаторії. Вам же обов’язково потрібно видати людину за "селюка з Івано-Франківська". Вам щось погане зробив хтось із західної, що ви так на них вовком дивитесь?
Я бачу, що людина має російське прізвище і походження, переїхала в Україну уже підлітком, емігрувала в америку, потім є інформація про те, що живе й тренується в Євпаторії. Вам же обов’язково потрібно видати людину за "селюка з Івано-Франківська". Вам щось погане зробив хтось із західної, що ви так на них вовком дивитесь?
Навчіться читати. Так, ця людина із західної України додала мені головного болю, бо сіло бухим за кермо і вдарило моє авто. Мені йому подякувати за це?
sashkaa 08.03.2015 23:17 пишет: Наемник эт если б коренной там прилетел, а этот родину защищать прилетел.
Оригинальные методы... Особенно сознательность поражает. А еще трусость в плане ответственности за свои поступки. О драках речь не идет, понятно, что кулаками махать умеет.
Донг Жуанг 08.03.2015 23:26 пишет: Із своїх 33 років людина 11 прожила в Росії, 11 в Україні і 11 в США. Але для вас він чомусь "сільське бидло із Івано-Франківська".
Роійсько-американсько-українське... Коротше, інтернаціональне бидло. Так краще? Ви задоволені? Яка різниця звідки те бидло? Краще розкажіть як відремонтувати бампер за його кошт. Як не витрачати час на візити у МТСБУ? І так далі...
sashkaa 08.03.2015 23:17 пишет: Наемник эт если б коренной там прилетел, а этот родину защищать прилетел.
Оригинальные методы... Особенно сознательность поражает. А еще трусость в плане ответственности за свои поступки. О драках речь не идет, понятно, что кулаками махать умеет.
родину защищать в кавычках, понятна в сша не прижился може и депортация, тут был шанс. Кароче впереди что ли суды теперь, права то у него наши и гражданство наше так я понимаю
SZ 08.03.2015 23:28 пишет: Краще розкажіть як відремонтувати бампер за його кошт. Як не витрачати час на візити у МТСБУ? І так далі...
Він відмовляється відшкодувати збитки? Тоді МТСБУ. Співчуваю. Ось мене в 2012-му стукнула багата баришня на Мерседесі. Не бидло й не бухала і навіть не з Івано-Франківська і в АТО участі не брала. Але страховка від Лафорта. І навіть МТСБУ не допомогла, так що у вас набагато краща ситуація.
Він відмовляється відшкодувати збитки? Тоді МТСБУ. Співчуваю. Ось мене в 2012-му стукнула багата баришня на Мерседесі. Не бидло й не бухала і навіть не з Івано-Франківська і в АТО участі не брала. Але страховка від Лафорта. І навіть МТСБУ не допомогла, так що у вас набагато краща ситуація.
Він відмовлявся давати пояснення і проходити перевірку на алкоголь. Про збитки мова взагалі не йде... Все відносно. Мені було б краще спілкуватися з тверезою людиною, у якої поліс проблемної СК. А не з наволоччю, яка сідає п'яна без документів за кермо, спокійно давить людей, а потім ще й тявкає, що воно не винне.
Донг Жуанг 08.03.2015 23:26 пишет: Із своїх 33 років людина 11 прожила в Росії, 11 в Україні і 11 в США. Але для вас він чомусь "сільське бидло із Івано-Франківська".
Роійсько-американсько-українське... Коротше, інтернаціональне бидло. Так краще? Ви задоволені? Яка різниця звідки те бидло? Краще розкажіть як відремонтувати бампер за його кошт. Як не витрачати час на візити у МТСБУ? І так далі...
МТСБУ - это ГОРАЗДО лучший вариант, чем если бы у него была страховка! Обязательно завтра подай заяву в МТСБУ (я бы лично поехал на Русановку, хотя можно и по электронке)
Все відносно. Мені було б краще спілкуватися з тверезою людиною, у якої поліс проблемної СК. А не з наволоччю, яка сідає п'яна без документів за кермо, спокійно давить людей, а потім ще й тявкає, що воно не винне.
вообще не лучше... уже 5 лет пытаюсь выбить свои деньги. только тогда это было 2,5$, а сегодня это 750 и пока никто ничего не может сделать. ск интертрансполис.