Тю, я часто прикидываюсь маленьким красненьким трамвайчиком. Не знаю как у них, но у нас разрешено движение по трамвайным путям попутного направления, если это не запрещено знаками и разметкой. И поворот налево надо выполнять с них. Пункт 11.8
В ответ на: По трамвайній колії попутного напрямку, розташованій на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, дозволяється рух за умови, що це не заборонено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою, а також під час випередження, об'їзду, коли ширина проїзної частини недостатня для виконання об'їзду, без виїзду на трамвайну колію.
На перехресті дозволяється виїжджати на трамвайну колію попутного напрямку в тих самих випадках, але за умови відсутності перед перехрестям дорожніх знаків 5.16-5.19.
Поворот ліворуч або розворот повинні виконуватися з трамвайної колії попутного напрямку, розташованої на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, якщо інший порядок руху не передбачено дорожніми знаками 5.16, 5.18 або розміткою 1.18.
В усіх випадках не повинно створюватися перешкод для руху трамвая.
eugene_za 15.03.2015 11:11 пишет: Тю, я часто прикидываюсь маленьким красненьким трамвайчиком. Не знаю как у них, но у нас разрешено движение по трамвайным путям попутного направления, если это не запрещено знаками и разметкой. И поворот налево надо выполнять с них. Пункт 11.8
В ответ на: По трамвайній колії попутного напрямку, розташованій на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, дозволяється рух за умови, що це не заборонено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою, а також під час випередження, об'їзду, коли ширина проїзної частини недостатня для виконання об'їзду, без виїзду на трамвайну колію.
На перехресті дозволяється виїжджати на трамвайну колію попутного напрямку в тих самих випадках, але за умови відсутності перед перехрестям дорожніх знаків 5.16-5.19.
Поворот ліворуч або розворот повинні виконуватися з трамвайної колії попутного напрямку, розташованої на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, якщо інший порядок руху не передбачено дорожніми знаками 5.16, 5.18 або розміткою 1.18.
В усіх випадках не повинно створюватися перешкод для руху трамвая.
Меня всегда интересовал вопрос, а если трамвайные пути выше на бровку чем дорога, это разве один уровень? Голова мне подсказывает, что если пути отделены бровкой, то это уже не один уровень и ехать по ним нельзя.
eugene_za 15.03.2015 11:11 пишет: По трамвайній колії попутного напрямку, розташованій на одному рівні з проїзною частиною
Не обратил в видео на это внимание.
ДА там таких ренегатов полно:))) както даже фура спокойно через трамвайки разворачивалась:))) и ниче:))) ночевалик как то центре бухареста в квартире на 8 этаже:))) как посмотрел их трафик с балкона- это еще тот Шанхай:))