Я їздив на початку березня. Дорогою від Ярмолинець і далі до Гусятина, це назвати важко, але Спортеджем не поспішаючи прокрастись можна. Місцеві ж якось їздять?
Всем спасибо, значит снова через Ровно и Дубно поеду.
ZHTE 26.03.2015 09:07 пишет: Я їздив на початку березня. Дорогою від Ярмолинець і далі до Гусятина, це назвати важко, але Спортеджем не поспішаючи прокрастись можна. Місцеві ж якось їздять?
У меня нервы не выдержат. Года два назад так поехал. На середине дороги плюнул на подвеску и ехал быстро. Второй раз не хочу совершать подвиг .
d34 26.03.2015 09:56 пишет: Всем спасибо, значит снова через Ровно и Дубно поеду.
ZHTE 26.03.2015 09:07 пишет: Я їздив на початку березня. Дорогою від Ярмолинець і далі до Гусятина, це назвати важко, але Спортеджем не поспішаючи прокрастись можна. Місцеві ж якось їздять?
У меня нервы не выдержат. Года два назад так поехал. На середине дороги плюнул на подвеску и ехал быстро. Второй раз не хочу совершать подвиг .
Тише-тише. А напрямую через тернополь из хмельницкого никак? Или вы не из хмельницкого?
d34 26.03.2015 09:56 пишет: Всем спасибо, значит снова через Ровно и Дубно поеду.
Тише-тише. А напрямую через тернополь из хмельницкого никак? Или вы не из хмельницкого?
Якщо набратись терпіння і їхати вдень, то проїхати можна. Я на королі з кліренсом 145 мм проїжджав. Є ділянки з неймовірними гребнями. Дорога через Дубно - як варіант, трошки довша, але стан кращий набагато.
Подскажите по качеству дороги в этом году Киев -Чортков. Кудой лучше поехать соотношение километраж-время в пути??? Готов и кружок в 50 км дать, но чтоб дорога не утомительная.
Как участок Ярмолинцы - Чортков??? если ехать Киев Житомир Бердиччев Хмельницкий. Или лучше Тернополь - Чортков??? Киев Житомир Ровно Дубно Кременец.