Я на троещине тоже такое исполнял пока другой "знаток" пдд не порихтовал мне заднее крыло. Кстати он был абсолютно уверен в своем праве сьезжать с левого ряда круга
juiT 04.04.2015 19:29 пишет: Я вот никогда не понимал и не понимаю, такое быдло поведение. Вот честно. Ты прав по одному пункту ПДД, а по второму клал болт.
А чому ТС правий лише по одному пункту? Я, наприклад, твого підходу не розумію. Читав десь в інтернеті, що мужик із наших, котрий емігрував до США, не здав там на права лише тому, що коли їхав по трасі, вирішив скинути швидкість біля перехрестя із другорядною дорогою: а раптом звідти якийсь джигіт вилетить. Те, що він пригальмував, екзаменатором було спринято як незнання правил дорожнього руху.
Дело твое, хочешь понимай, а хочешь нет. Про Америку, не нужно кидаться в крайности. Банальный пример, который я вижу каждый день и по несколько раз. Это выезд с второстепенной на трехполосную или двух полосную дорогу. Из свободных трех/двух полос пустых, нужно обязательно ехать в крайней правой, не давай другим участникам движения тоже выехать. Вот и получается, что прав по одному пункту ПДД, а по второму клал болт. А в центре что твориться, когда за один цикл светофора проезжает 4-5 машин, а может проехать 10.
Не треба плутати організацію дорожнього руху із дотриманням ПДР. Тому що, знаєш, світлофор теж рух стримує - це ж скільки автомобілів могло проїхати замість стояти на червоне світло
Донг Жуанг 04.04.2015 23:32 пишет: Не треба плутати організацію дорожнього руху із дотриманням ПДР. Тому що, знаєш, світлофор теж рух стримує - це ж скільки автомобілів могло проїхати замість стояти на червоне світло