robocop 02.04.2018 10:50 пишет: Моя черга запитати: хтось їздив недавно? Шматок Новоград - Шепетівка - дорога є, чи зійшла зі снігом?
Відповім сам. Стало гірше, особливо вже в Хмельницькій області, але проїзжабельно. Місцями зовсім мрачно. 50 хвилин на моїй пузотьорці, але це по світлому.
Продовжую репортаж... В Житомирській області ямковий ремонт в розпалі, дуже багатенно вирізаних і ще незаасфальтованих шматків різних розмірів, інколи сплошняком по 2 смуги. В Хмельницькій - кіт не валявся, все тільки усукабляється...
ivv 22.02.2022 12:59 пишет: Їдь Чуднів- Полонне -Шепетівка. Обычная региональная дорога. Трясет, ямы есть, но и от Новограда доехать еще нужно, а там - ж.
Дякую, не встиг відписатися. Житомир-Новоград: краще лівий ряд, якщо ж захочеться спати або драйву - можна на якийсь час у правий з"їхати (слалом сумувати не дасть). Новоград - Шепетівка: краще дітям, якщо присутні в салоні, натягнути навушники, та музику пагромчє, принаймні затемна. Назад, можливо, спробую інший маршрут... Тішить те, що знаю дороги й набагато гірші
Вітаю, панове! 2 тижня тому через Новоград знову їздив туди-назад, більше не хочу )) Хтось останнім часом катав через Чуднів-Полонне, чи В.Піч-Баранівка?