Мо хто знає, які є стандарти розеток (типу під 110-220) у різних країнах... Як виглядає американська - знаю, а от чим відрізняється Британська, Індійська та Австралійська (а може ще якісь є)? Мо у кого є фотки? потрібно універсальний перехідник (перехідники) з нашої (2 контактна) під ту лабуду (сам девайс хаває 110-240в)
В ответ на: Мо хто знає, які є стандарти розеток (типу під 110-220) у різних країнах... Як виглядає американська - знаю, а от чим відрізняється Британська, Індійська та Австралійська (а може ще якісь є)? Мо у кого є фотки? потрібно універсальний перехідник (перехідники) з нашої (2 контактна) під ту лабуду (сам девайс хаває 110-240в)
Англійська, Індійська та пів Африканська вилка йде тройна трикутником, верхній штекер (чи як його) має бути товщий ніж інші два, вольтаж здається в районі 240 не менше 100 відсотково, наші прилади від того вольтажу не горять перевірено на єлектробритвах Харків (в множині, тому що в різні часи бував там). А от нажаль з тієї вилки купував перехідник там, але там його і залишив, бо на якого біса мені він тут здався, а тепер бачу, що здався б. Взагалі, якщо десь там в тих краях прийдеться бувати, ці перехідники є майже в любому супермаркеті, я купував останню у глушині в африканському райцентрі.
Та, що цікавить є скоріш за все по середині в першому ряду від сумки, бо у другої зліва якась вилка широка і відстань меленька від верхнього штекера, а може лежить криво