autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
myksyd | старый писатель ***
Які є стандарти розеток?
26 января 2006 в 10:13
Мо хто знає, які є стандарти розеток (типу під 110-220) у різних країнах... Як виглядає американська - знаю, а от чим відрізняється Британська, Індійська та Австралійська (а може ще якісь є)? Мо у кого є фотки? потрібно універсальний перехідник (перехідники) з нашої (2 контактна) під ту лабуду (сам девайс хаває 110-240в)
Yashka | V.I.P **
Re: Які є стандарти розеток?
[Re: myksyd] 26 января 2006 в 13:27
Прикріплені файли (9 завантажити)
В ответ на:

Мо хто знає, які є стандарти розеток (типу під 110-220) у різних країнах... Як виглядає американська - знаю, а от чим відрізняється Британська, Індійська та Австралійська (а може ще якісь є)? Мо у кого є фотки? потрібно універсальний перехідник (перехідники) з нашої (2 контактна) під ту лабуду (сам девайс хаває 110-240в)

pasha_uni | Достоевский **
[Re: Yashka] 27 января 2006 в 14:26
а три в ряд - это чье?
orys | V.I.P *
[Re: myksyd] 27 января 2006 в 17:08
Англійська, Індійська та пів Африканська вилка йде тройна трикутником, верхній штекер (чи як його) має бути товщий ніж інші два, вольтаж здається в районі 240 не менше 100 відсотково, наші прилади від того вольтажу не горять перевірено на єлектробритвах Харків (в множині, тому що в різні часи бував там). А от нажаль з тієї вилки купував перехідник там, але там його і залишив, бо на якого біса мені він тут здався, а тепер бачу, що здався б. Взагалі, якщо десь там в тих краях прийдеться бувати, ці перехідники є майже в любому супермаркеті, я купував останню у глушині в африканському райцентрі.
orys | V.I.P *
[Re: Yashka] 27 января 2006 в 17:16
Та, що цікавить є скоріш за все по середині в першому ряду від сумки, бо у другої зліва якась вилка широка і відстань меленька від верхнього штекера, а може лежить криво
Yashka | V.I.P **
Re: слева-направо как лежат (+)
[Re: Yashka] 27 января 2006 в 18:02
USA 2 pin, SWITZERLAND, USA 3pin, EUROPE, RUSSIA, FRANCE, UK, NEW ZELAND/AUSTRALIA, ITALY

Это Xircom-овская сумочка, купленная за 10 злотых когдато в Польше
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

3 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3245