Примажусь до теми. Який стан ЗАРАЗ доріг? 1) Київ-Прилуки; 2) Прилуки-Ромни; 3) Пирятин-Прилуки; Якщо Київ-Прилуки погана, то може їхати на Прилуки через Пирятин?
Igorchyk 24.04.2015 22:18 пишет: Примажусь до теми. Який стан ЗАРАЗ доріг? 1) Київ-Прилуки; 2) Прилуки-Ромни; 3) Пирятин-Прилуки; Якщо Київ-Прилуки погана, то може їхати на Прилуки через Пирятин?
Хочеться не просто їхати транзитом, а ще і щось побачити цікаве:) В Батурині ще не був... І як краще їхати із Конотопа на Суми? Там бачу 3 можливих маршрути: через Ромни, через Терни чи через Буринь-Білопілля? Взагалі не знаю ту сторону...
Хочеться не просто їхати транзитом, а ще і щось побачити цікаве:) В Батурині ще не був... І як краще їхати із Конотопа на Суми? Там бачу 3 можливих маршрути: через Ромни, через Терни чи через Буринь-Білопілля? Взагалі не знаю ту сторону...
ездили неделю назад через Прилуки, есть ямки нехилые но мы их все объехали, я думал что хуже будет... от Пирятина до Лохвицы, не лучше будет, однако...