autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Daugava | V.I.P ***
Київ-Тернопіль
17 апреля 2015 в 18:03
Прошу порад, як завтра їхати. Через Дубно, чи Житомир-Любар-Ямпіль таки можна вже в цьому році користуватися?
LIS | Достоевский **
Re: Київ-Тернопіль
[Re: Daugava] 17 апреля 2015 в 18:17
Daugava 17.04.2015 18:03 пишет:

Прошу порад, як завтра їхати. Через Дубно, чи Житомир-Любар-Ямпіль таки можна вже в цьому році користуватися?

Через Дубно - Кременец точно можно ехать.
petr.k | новичок
[Re: Daugava] 17 апреля 2015 в 20:33
я б не радив через туди. Через Дубно збережеш купу нервів, від Дубно вже обережніше треба
Daugava | V.I.P ***
[Re: petr.k] 17 апреля 2015 в 20:42
Дякую,я так куму і кажу, але він бензин жалкує на зайві 70км. Я навіть літом через Дубно їхав, а весною через Любар останні роки проблемно було.
petr.k | новичок
[Re: Daugava] 17 апреля 2015 в 20:49
обрулюючи і переступаючи ямки та інші колдойобіни, сумніваюсь, що сильно зекономить ніж спокійно котитись по трассі. Але вольному - воля, скаженому - поле
Змінено petr.k (20:51 17/04/2015)
Vladya | мандрівник **
[Re: Daugava] 17 апреля 2015 в 21:06
Daugava 17.04.2015 18:03 пишет:

Дубно - Кременець більша частина дороги гарна, меньше витрати пального, навіть по часу може бути швидче.
можна і так Житомир-Любар-Ямпіль але там більше бугрів та колії, першим варіантом їхати гарніше.
UA | IesuiT **
[Re: Daugava] 17 апреля 2015 в 23:27
через Дубно, участок Грицев- Ямполь и до поворота на Лановцы ровностью асфальта давно не отличается-)
ВладК | важничающий писатель *
[Re: UA] 18 апреля 2015 в 09:46
Неделю назад езил через Дубно - дорога полатана, ям нет, ехать можно 100-120 вне НП. В соседних ветках эта дорога обсубждалась неоднократно.
Daugava | V.I.P ***
[Re: Vladya] 18 апреля 2015 в 09:54
І я і кум їздили обома маршрутами, але не в цьому році. Те що через Дубно стан кращий зрозуміло, питання було в тому чи на стільки альтернатива погана, щоб про неї забути. Кум не збирався їхати швидше 100, так що по часу не факт, що через Дубно щось виграє.
Питання було більше в грошах на бензин.
Всім дякую, кум вже виїхав, повернеться відзвітуюся
Bird VR6 | V.I.P **
[Re: Daugava] 19 апреля 2015 в 02:40
Daugava 17.04.2015 20:42 пишет:

Дякую,я так куму і кажу, але він бензин жалкує на зайві 70км. Я навіть літом через Дубно їхав, а весною через Любар останні роки проблемно було.

у него Т-62 ? или БТР-60?
я НЕ знаю машин с расходом 20/100 км по трассе.
но предположим у кума кубик АМГ G 65 AMG и он едет с прицепом
20литров на сто * 25грн 98 бензина * 70 км = 350 грн.

сколько стоит снять+поставить и прокатка железного диска жигулей?
неужели в три раза меньше?
TARASPF | старый писатель ***
[Re: Daugava] 19 апреля 2015 в 11:08
как раз снятие/прокатка/установка 1 жел. диска жигулей в 100 грн. вложитесь, даже в Киеве
Daugava | V.I.P ***
[Re: Bird VR6] 19 апреля 2015 в 11:42
Кум поїхав через Дубно. В розрахунках забули, що:
А. Пробіг в два боки. Honda FRV звичайно не кубик, але їсти любить.
Б. Вірогідність прокату дисків далеко не 100%. При чому власне пост був щоб дізнатися цю вірогідність на поточний момент.

Говорив вчора з його штурманом, за Дубно таки пару ям чи горбів вони спіймали, але наче без наслідків.
kniaz | старожил **
[Re: Daugava] 19 апреля 2015 в 19:38
На Великдень їздив через Чуднів-Любар.... до Лановець. Ями є, але їх латають (дві засипають, третю лишають на потім) правдя так. шо до зими ями знову будуть. По дорозі назад (14 квітня) на відрізку Ямпіль-Гриців зустрів 2 брикади ремонтників, після Любара ще одну. Мій висноваок - в світлу пору доби їхати можна (в темну я би не їхав), оскільки машин мало і ями, які таки є можна минати без вирторможування, але назвати це відпочинком при русі також не можна.
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2177