обрулюючи і переступаючи ямки та інші колдойобіни, сумніваюсь, що сильно зекономить ніж спокійно котитись по трассі. Але вольному - воля, скаженому - поле
Daugava 17.04.2015 18:03 пишет: Прошу порад, як завтра їхати. Через Дубно, чи Житомир-Любар-Ямпіль таки можна вже в цьому році користуватися?
Дубно - Кременець більша частина дороги гарна, меньше витрати пального, навіть по часу може бути швидче. можна і так Житомир-Любар-Ямпіль але там більше бугрів та колії, першим варіантом їхати гарніше.
І я і кум їздили обома маршрутами, але не в цьому році. Те що через Дубно стан кращий зрозуміло, питання було в тому чи на стільки альтернатива погана, щоб про неї забути. Кум не збирався їхати швидше 100, так що по часу не факт, що через Дубно щось виграє. Питання було більше в грошах на бензин. Всім дякую, кум вже виїхав, повернеться відзвітуюся
Daugava 17.04.2015 20:42 пишет: Дякую,я так куму і кажу, але він бензин жалкує на зайві 70км. Я навіть літом через Дубно їхав, а весною через Любар останні роки проблемно було.
у него Т-62 ? или БТР-60? я НЕ знаю машин с расходом 20/100 км по трассе. но предположим у кума кубик АМГ G 65 AMG и он едет с прицепом 20литров на сто * 25грн 98 бензина * 70 км = 350 грн.
сколько стоит снять+поставить и прокатка железного диска жигулей? неужели в три раза меньше?
Кум поїхав через Дубно. В розрахунках забули, що: А. Пробіг в два боки. Honda FRV звичайно не кубик, але їсти любить. Б. Вірогідність прокату дисків далеко не 100%. При чому власне пост був щоб дізнатися цю вірогідність на поточний момент.
Говорив вчора з його штурманом, за Дубно таки пару ям чи горбів вони спіймали, але наче без наслідків.
На Великдень їздив через Чуднів-Любар.... до Лановець. Ями є, але їх латають (дві засипають, третю лишають на потім) правдя так. шо до зими ями знову будуть. По дорозі назад (14 квітня) на відрізку Ямпіль-Гриців зустрів 2 брикади ремонтників, після Любара ще одну. Мій висноваок - в світлу пору доби їхати можна (в темну я би не їхав), оскільки машин мало і ями, які таки є можна минати без вирторможування, але назвати це відпочинком при русі також не можна.