Ось пропонує якась конторка (наче Цифрал-Сервис, якийсь Русский Холдинг, тіпа вже 10 років на ринку Росії і Білорусії) встановити у нас в під'їзді домофон. Все б нічого але їхній лохотронський підхід відштовхує. Незалежно від того скільки бажаючих (як це так цікаво , головне щоб було більше 50%) ціна установки і абонплати не міняється. Спочатку ціна була 140 чи 145 грн. Потім виявилось, що і вхідні двері потрібно міняти і тому по 190 з квартири... Виявляється ми попали під акцію і якщо заключимо договір (ще й договір якийсь колективний получається а не індивідуальний) до 31-го, то кожному замість 1 видадуть по 3 ключі! Вау! Та де ж це бачено, щоб з замком йшов один ключ? Мало того у мого друга через 10 будинків (вони теж під акцію попали яка як виявилось закінчилась ще в грудні...) вчора вже ставили цей пристрій. Заплатили вони по 140 (а не по 190). Так, двері у них поменьше наших але ж навіть якщо 30 з 36 квартир заплатять не по 140 а по 190, то получається переплата в 1500 грн! За такі гроші можна і покращі двері поставити ніж вони ставлять. А саме цікаве, що просто немає смислу ці двері міняти оскільки вже стоять непогані металеві двері (поставили під позаминулі вибори). Вони називають причину необхідності заміни, це те, що начебто у них спеціальні двері (цікаво, які це?), підсилені, що тіпа від кувалди захищені. От і виникає питання. Я ще розумію, що там пульт домофону повинен бути в антивандальному виконанні, але ж хто наважиться виламувати на вулиці кувалдою двері . Я вважаю, що ці двері повинні захищати від бомжів і підлітків а не від збройного нападу. Злодію простіше почекати жильця і зайти з ним сказавши, що ідеш до того чи того. Коротше кажучи не довіряю я їм. Тобто можливо вони і класно це все роблять і обслуговують але поставлено це все так ніби черговий лохотрон . А я лохом бути вже не хочу. Не ті часи
А. І ще. Як я вже писав другану вчора вже встановлювали. Хлопці дірки сверлять ударним дрилем! Фірмі вже аж 10 років а перфоратор купити не можуть... Довелось йому у мене його позичати бо сверлили б дірку пів дня.
Що скажете? Чи варто?