autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Домофон (Цифрал-Сервис). Чи варто?

ChAO | V.I.P ****
30 января 2006 в 09:21
Ось пропонує якась конторка (наче Цифрал-Сервис, якийсь Русский Холдинг, тіпа вже 10 років на ринку Росії і Білорусії) встановити у нас в під'їзді домофон. Все б нічого але їхній лохотронський підхід відштовхує. Незалежно від того скільки бажаючих (як це так цікаво , головне щоб було більше 50%) ціна установки і абонплати не міняється. Спочатку ціна була 140 чи 145 грн. Потім виявилось, що і вхідні двері потрібно міняти і тому по 190 з квартири... Виявляється ми попали під акцію і якщо заключимо договір (ще й договір якийсь колективний получається а не індивідуальний) до 31-го, то кожному замість 1 видадуть по 3 ключі! Вау! Та де ж це бачено, щоб з замком йшов один ключ? Мало того у мого друга через 10 будинків (вони теж під акцію попали яка як виявилось закінчилась ще в грудні...) вчора вже ставили цей пристрій. Заплатили вони по 140 (а не по 190). Так, двері у них поменьше наших але ж навіть якщо 30 з 36 квартир заплатять не по 140 а по 190, то получається переплата в 1500 грн! За такі гроші можна і покращі двері поставити ніж вони ставлять. А саме цікаве, що просто немає смислу ці двері міняти оскільки вже стоять непогані металеві двері (поставили під позаминулі вибори). Вони називають причину необхідності заміни, це те, що начебто у них спеціальні двері (цікаво, які це?), підсилені, що тіпа від кувалди захищені. От і виникає питання. Я ще розумію, що там пульт домофону повинен бути в антивандальному виконанні, але ж хто наважиться виламувати на вулиці кувалдою двері . Я вважаю, що ці двері повинні захищати від бомжів і підлітків а не від збройного нападу. Злодію простіше почекати жильця і зайти з ним сказавши, що ідеш до того чи того. Коротше кажучи не довіряю я їм. Тобто можливо вони і класно це все роблять і обслуговують але поставлено це все так ніби черговий лохотрон . А я лохом бути вже не хочу. Не ті часи

А. І ще. Як я вже писав другану вчора вже встановлювали. Хлопці дірки сверлять ударним дрилем! Фірмі вже аж 10 років а перфоратор купити не можуть... Довелось йому у мене його позичати бо сверлили б дірку пів дня.

Що скажете? Чи варто?
YuriY | ;) ***
Re: Домофон (Цифрал-Сервис). Чи варто?
[Re: ChAO] 30 января 2006 в 10:54
А зачем? За тебя заплатят соседи )) Получается если другие согласятся, то тебе и платить не надо будет, а двери стоять будут.
ChAO | V.I.P ****
[Re: YuriY] 30 января 2006 в 11:41
Сусіди мають точно таку ж думку як і я. Та й совість моя не дозволить так поступити...
vitaller | СуперСтар *
Варто чи ні - тобі вирішувати ...але....
[Re: ChAO] 30 января 2006 в 13:16
150-250 середня ціна по Київу, в залежності від кількості квартир. У вашому випадку до 40 квартир, ціна ДУЖЕ гарна ( я про 140-150 грн.) Тому і свердлять ударною дріллю . Якщо міняють "гарні" двері, значить і заробляють на них. Спеціальних дверей не існує Домофон можна поставити на будь які двері, от тільки ціна установки буде різною, і залежить від складності монтажу. От і вірішуйте тепер - ставить чи ні.
Ponch | важничающий писатель ***
[Re: ChAO] 30 января 2006 в 16:06
имхо ерунда все это - от чего этот домофон защитит??? еще и за обслуживание эта контора бабло будет постоянно тянуть.
проще поставить внизу обычный кодовый замок - эффект тот же, но дешевле и понадежнее в эксплуатации.
консьерж как я понял не подходит - квартир мало.

ЗЫ. У меня в доме домофон был - пару лет еле протянул с постоянными глюками(особенно зимой). Потом год стоял неработал - контора что ставила все набивалась его починить(за деньги ес-но). А потом его стырили вообще(не исключено, что они сами и стырили). А жилицам пришлось еще и дверь потом ремонтировать входную - дырка от этой лабуды осталась.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 265 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2877