Тобто якщо ти приїдеш на авто в Україну, то автоматично теж перейдеш в категорію "диких"?
навпаки,потрапляю серед дикунів
То може на аві тоді постав сердечко з іншими кольорами? Те, що в нашому суспільстві ще дуже багато маргіналів і бидла - факт, який не потребує доведення (історичні експерименти над народом дають про себе знати...), але всіх поголовно обзивати дикунами - як мінімум неетично... Дуже легко бути патріотом закордоном, а ти сюди приїдь і почни змінювати країну, а не обсирати всіх і вся...
Igorchyk 14.05.2015 13:53 пишет: але всіх поголовно обзивати дикунами - як мінімум неетично... Дуже легко бути патріотом закордоном, а ти сюди приїдь і почни змінювати країну, а не обсирати всіх і вся...
а де я казав,що всі? більшість-так! що ти мені пропонуєш почати змінювати,пропускати когось при виїзді з другорядної дороги,не смітити на вулицях і таке інше?
Igorchyk 14.05.2015 13:53 пишет: але всіх поголовно обзивати дикунами - як мінімум неетично... Дуже легко бути патріотом закордоном, а ти сюди приїдь і почни змінювати країну, а не обсирати всіх і вся...
а де я казав,що всі? більшість-так!
peredviznik 12.05.2015 21:49 пишет: дикі ви люди
Yuriy Dakal 12.05.2015 21:57 пишет:
peredviznik 12.05.2015 21:49 пишет: дикі ви люди
Чому?
peredviznik 12.05.2015 22:07 пишет: ну як? нема ні поваги ні розуміння на дорозі,причому це стосується абсолютно всіх учасників руху.в європі зовсім інакше
peredviznik 14.05.2015 20:39 пишет:
що ти мені пропонуєш почати змінювати,пропускати когось при виїзді з другорядної дороги,не смітити на вулицях і таке інше?
Уяви собі: і це все теж! І ще багато чого: де що може кожен змінити - змінювати... На робочому місці, в сім'ї, серед друзів і знайомих... В будь-якому разі - ми змінюємся, наше суспільство теж повільно, але прогресує... Чого тільки вартують останні півтора роки!
по-перше: коментарі диких людей,а не країни дикунів; по-друге:абсолютно всі учасники гуху,це водії і пішоходи,при чому зовсім не обов"язково 100% з них; по-третє:я це завжди робив,як до відїзду,так і зараз.
peredviznik 14.05.2015 23:53 пишет: по-перше: коментарі диких людей,а не країни дикунів; по-друге:абсолютно всі учасники гуху,це водії і пішоходи,при чому зовсім не обов"язково 100% з них; по-третє:я це завжди робив,як до відїзду,так і зараз.
Чувак, ти ж нормальний - не сумніваюся в цьому, але трохи менше пихи! Ми всі в одному човні, якщо ти ще маєш намір повернутися і ростити дітей тут. І навіть якщо не маєш такого наміру, але завжди будеш пам'ятати про свою Батьківщину і ставитися до неї з любов'ю і повагою.