Поїхав ровером на фазенду. Виявив що лопнула спиця на задньому колесі З інструменту тільки насос, телефон і літр пива. Як думаєте, витримає колесо без спиці 20 км по асфальту до цивілізації?
Gris. 31.05.2015 12:26 пишет: Поїхав ровером на фазенду. Виявив що лопнула спиця на задньому колесі З інструменту тільки насос, телефон і літр пива. Як думаєте, витримає колесо без спиці 20 км по асфальту до цивілізації?
Якщо колесо не навантажене багажником, і їхати без екстриму, то має витиримати.
Gris. 31.05.2015 12:26 пишет: Поїхав ровером на фазенду. Виявив що лопнула спиця на задньому колесі З інструменту тільки насос, телефон і літр пива. Як думаєте, витримає колесо без спиці 20 км по асфальту до цивілізації?
Тут другое, если был удар и лопнула спица, то обод кривоват будет, а если просто лопнула, но обод более -менее не трет, то ехать и пить пиво, но подальше от машин ))
Sysanin 04.06.2015 01:23 пишет: Тут другое, если был удар и лопнула спица, то обод кривоват будет, а если просто лопнула, но обод более -менее не трет, то ехать и пить пиво, но подальше от машин ))
Я тут еще что подумал. Спица могла лопнуть от усталости обода. Если посыпятся - надо менять колесо. Но без спицы ехать можно. Если тормоз затирает - просто его вырубить.
В ответ на: Я тут еще что подумал. Спица могла лопнуть от усталости обода. Если посыпятся - надо менять колесо. Но без спицы ехать можно. Если тормоз затирает - просто его вырубить.
Лопнула з сторони втулки. 99% що лопнула коли я зіванув і гепнув заднім колесом в яму. Їхав додому без заднього тормоза