В этом году весной/летом кто ездил, что там по участку Ярмолынци-Городок-Гусятын-Чорткив-Бучач? Или от Чорткова на Городенку?
Я знаю что там плохо, но просто я могу себе по такому плохо по прошлогоднему состоянию проехать с средней скоростью 80 км/ч. В этом году не сильно ухудшилось?
Городок-Гусятин-Чортків плачевно, але перетерпіти можна. Але про середню 80 км./год. я не можу повірити... Ну ніяк. Щоб така середня була - треба місцями більше сотні топити, бо місцями проїзд на шв. 20-40
linelect 06.07.2015 20:59 пишет: Городок-Гусятин-Чортків плачевно, але перетерпіти можна. Але про середню 80 км./год. я не можу повірити... Ну ніяк. Щоб така середня була - треба місцями більше сотні топити, бо місцями проїзд на шв. 20-40
Ну так и ехал. Где откровенных следов от обстрелов РСЗО нет, едем 110, больше скорость - меньше ям, а как видим шо ой - тормозим с дымом, изредка таки попадаем на бумц. И машин там мало, можно рысачить любым слаломом между ямами всегда. При этом по деньгам прошлогодних цен вышло на 180 грн дешевле по топливу в одну сторону, и на час меньше по времени чем вокруг через Дубно. И машина не пострадала совершенно.
Ты тучше не верю-неверю, а в сравнении с прошлым годом всё пропало, или так же?
В основному їздив Городок-Гусятин, далі на Чортків ще зимою був. Місцями полатали, місцями навіть не пробували. Не можу точно розповісти де повний ппц. Але якщо того року не злякало, то можете їхати і зараз.
linelect 06.07.2015 21:44 пишет: В основному їздив Городок-Гусятин, далі на Чортків ще зимою був. Місцями полатали, місцями навіть не пробували. Не можу точно розповісти де повний ппц. Але якщо того року не злякало, то можете їхати і зараз.
Та после Верховина-Косов-Заболотов-Гвоздец-Городенка там еще дорога .. Я теперь планирую с Чорткова или на Бучач и традиционна на Яремчу, или через Городенку-Снятын. Там местные говорят можно ездить. Большего от них не добьешься.
linelect 06.07.2015 21:44 пишет: В основному їздив Городок-Гусятин, далі на Чортків ще зимою був. Місцями полатали, місцями навіть не пробували. Не можу точно розповісти де повний ппц. Але якщо того року не злякало, то можете їхати і зараз.
Та после Верховина-Косов-Заболотов-Гвоздец-Городенка там еще дорога .. Я теперь планирую с Чорткова или на Бучач и традиционна на Яремчу, или через Городенку-Снятын. Там местные говорят можно ездить. Большего от них не добьешься.
Їхав рік тому через Городенку і Гвіздець... це гвіздець був. Краще через Бучач, однозначно. Взагалі якщо б їхав з Києва на Яремче - то через Дубно-Тернопіль-Бучач-Марковці-Яремча.
Бо так як ви запланували через Городок-Гусятин-Бучач-Городенку і т.д. дуже багато поганих ділянок, якщо вони ще й попадуть на темну пору доби, то це вигідніше не буде, можна добре підвіску розрухати.
Їхав рік тому через Городенку і Гвіздець... це гвіздець був. Краще через Бучач, однозначно. Взагалі якщо б їхав з Києва на Яремче - то через Дубно-Тернопіль-Бучач-Марковці-Яремча.
Бо так як ви запланували через Городок-Гусятин-Бучач-Городенку і т.д. дуже багато поганих ділянок, якщо вони ще й попадуть на темну пору доби, то це вигідніше не буде, можна добре підвіску розрухати.
Но я ж то не в Яремчу еду .. от Яремчи там еще под 70 км. и тож не по ах какой дороге. Через Косов ближе, от и страдаю.