autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Помогите оценить Kia Rio 2013 (2/2)

Defas | V.I.P **
Re: Помогите оценить Kia Rio 2013
[Re: AM] 17 июля 2015 в 13:02
AM 17.07.2015 11:32 пишет:

Defas 17.07.2015 01:41 пишет:

vasikk 12.07.2015 09:31 пишет:

Нужды нет
Еще года три покатаемся - потом может за 9 и отдам )

думаю, через три года у нас не будет таможенных пошлин на бу(точнее они будут человеческими, как в Молдове и Грузии)

Пардон звичайно, але такого чекати треба мінімум років 10

я не був би таким впевненим. Єдине, що зараз заважає прийняти нормальні митні збори по авто - ЗАЗ та Богдан, чи що там у Порошенко. Але я впевнений, після наведення трохи ладу на митниці та стабілізації ситуації з контрабасом - наступний крок буде наведенням ладу у митних зборах, на авто також. Введення прозорого, та чіткого митного законодавства. Що ЕС, що США були дуже незадоволені підвищенням митних зборів, та всяких "єкологічних" і решти при Януковичі... Думаю, будуть прийняті і закон про Зброю і закон про автомобільне мито. За рік, максимум два. Запомніте єтот твіт(с)
Змінено Defas (13:04 17/07/2015)
AM | Супер писатель! ***
Re: Помогите оценить Kia Rio 2013
[Re: Defas] 17 июля 2015 в 13:05
Defas 17.07.2015 13:02 пишет:

AM 17.07.2015 11:32 пишет:

Defas 17.07.2015 01:41 пишет:

В ответ на:

...

думаю, через три года у нас не будет таможенных пошлин на бу(точнее они будут человеческими, как в Молдове и Грузии)

Пардон звичайно, але такого чекати треба мінімум років 10

я не був би таким впевненим. Єдине, що зараз заважає прийняти нормальні митні збори по авто - ЗАЗ та Богдан, чи що там у Порошенко. Але я впевнений, після наведення трохи ладу на митниці та стабілізації ситуації з контрабасом - наступний крок буде наведенням ладу у митних зборах, на авто також. Введення прозорого, та чіткого митного законодавства. Що ЕС, що США були дуже незадоволені підвищенням митних зборів, та всяких "єкологічних" і решти при Януковичі... Думаю, будуть прийняті і закон про Зброю і закон про автомобільне мито. За рік, максимум два. Запомніте єтот твіт(с)

Ваші б слова та й в дійсність. Запам"ятав цей твіт
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Помогите оценить Kia Rio 2013 (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

5 користувачів і 204 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3927