autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
NetGuy | Супер писатель! ****
"... я в печалі" (+)
27 августа 2002 в 17:06
Ні, пора призадумуватись таки про яке-небудь німецьке зубило...
Ну що тут скажеш?! Поставив нові газові амо, Делфі, зроблені по ліцензії в польші. І що? Місяці 2 пройшло, чи 3 (ну, як раз, як Drunkard свою машинку забирав) і 4 000 км.
Вертаюсь в неділю увечері з лісу, відчуваю після 130, що машину трошки водить. Ну, думаю, пора втулку кронштейна розтяжки міняти.
Їду вчора - ов! Вже при 90 суттєво зносить задницю! Лізу, дивлюсь - низ правого амо весь в маслі
Але ж тільки 4000 пройшли!!! От і маєш На Гольф знаєш, що маєш заплатити 60 чи 80 баксів за стійку, але також знаєш, що на них гарантовано своїх 60 - 80 тисяч відкатаєш, а може й більше. Правда і тут вийшло по $25, чи щось вроді того, за амо - і на тобі!
Коротше, вже й не знаю, що робити. Чи то СААЗ купити - вони хоч свої 15-20 ткм відходять. А при ціні в 10 у.о. на більше і не розраховуєш...
Вот...
Sashko | энтузиаст
Не печалься(+)
[Re: NetGuy] 27 августа 2002 в 17:15
Я покупал себе Питерские "Плаза" 40 тыс гарантия. Проехал 20 пока проблем нет и цена нормальная.
А десь в інеті про них почитати можна? (-)
[Re: Sashko] 27 августа 2002 в 17:43
Tiger_Val | ÑóïåðÑòàð **
Re: "... я в печалі" (+)
[Re: NetGuy] 27 августа 2002 в 18:00
на НАШИ машины ставят НАШИ запчасти
alex0325 | старый писатель ***
Re: "... я в печалі" (+)
[Re: Tiger_Val] 27 августа 2002 в 18:10
Наши запчасти еще хуже. Вероятность нарваться на брак или подделку выше. Для буржуев престиж торговой марки хоть что-то значит. Я недавно поставил подшипник в переднюю ступицу российский - проходил 3 тык. Теперь стоит немецкий. Вроде 4 тыка прошел.
Хотя не понятно где этот "немец" сделан. Наверняка в Польше, судя по цене.
"Не дождетесь!" (+)
[Re: Tiger_Val] 27 августа 2002 в 18:31
Ну пошкодував я амо по 60 уо/шт взяти. От і виходить, що даремно... Все рвіно в ті ж гроші, напевно, влечу Або перейду на СААЗ і буду міняти час від часу, благо процедура не складна... Ех....
Нarry | важничающий писатель ****
Сайт Плази тута (+)
[Re: NetGuy] 27 августа 2002 в 19:43
ЗАО Плаза Плюс

На жаль поштучно вони не торгують, але мають представництво у Харкові.
OlegR | энтузиаст ***
От них человек на ЛОСКе стоит, торгует прайс+20% (+)
[Re: Нarry] 27 августа 2002 в 19:54
Т.о. имеем 115+20%=138грн за шт.
І що, дійсно "на жаль"? (+)
[Re: Нarry] 27 августа 2002 в 20:27
В сенсі - дійсно достойні амо? І з якоюсь гарантією?
А то я вже тепер на холодне дмухаю
Нarry | важничающий писатель ****
Мабуть таки на жаль (+)
[Re: NetGuy] 27 августа 2002 в 21:19
Хотів я на Тавра поставити їх, але не знайшов і поставив мелітопольвькі - трохо походили і вже дохнуть... Польські теж ні до чого, занадто м"які як на мене.
Так що мабуть візьму я їх на пробу коли нові зовсім помруть, може дійсно щось добре вийде. Хоча не знаю - адже вони газонаповнені, імхо зубодробилка буде огого як по бруківці їхати...
З досвіду газових Делфі (+)
[Re: Нarry] 27 августа 2002 в 21:53
скажу, що газові назад - це саме те, що треба.
Не знаю, чи це специфіка саме Делфі, чи воно притаманне всім газовим, але дрібні нарівності вони згладжують значно краще масляних СААЗ (на інших не їздив). Тобто по бруківці, навіть нашій, скажімо тій, що по дорозі на вокзал, їдеться дуже добре. А на серйозніших нерівностях вони таки так, жорсткіші. Але по трасі машинка їде дуже добре. Мені часто випадає нагода кататись по миколаївській трасі (маю на увазі наш Миколаїв), де можна притопити. При 130-140 відчуваєш себе вельми комфортно.
Sashko | энтузиаст
В этом плане повезло, живу в Харькове(-)
[Re: Нarry] 27 августа 2002 в 23:09
Sashko | энтузиаст
Згоден(-)
[Re: NetGuy] 27 августа 2002 в 23:20
Forumizer | avGolf2 ***
На Гольф нацелился? Правильная дорога (+)
[Re: NetGuy] 28 августа 2002 в 06:13
Если есть вопросы именно по Гольфу - спрашивай, отвечу, поделюсь опытом уже 3,5-месячной эксплуатации
Дякую за пропозицію (+)
[Re: Forumizer] 28 августа 2002 в 16:44
Це поки-що більше риторично сказано.
Мала наступного року поступає, так що зараз інші пріоритети.

ПС. А розказати міг би і просто так. Всім же цікаво!
Додаткова інформація
Модератор:

fetus, Bivaliy, moderator 

0 користувачів і 8 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1023