autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Перетин польського кордону

WishMаster | энтузиаст **
30 июля 2015 в 13:24
Підкажіть будь ласка, чи випускають зараз в Європу на чужому авто якщо я вписаний в техпаспорт (власник - дружина) ?
Їду в Польшу на вихідних, думаю чи варто витрачати лишні гроші на оформлення довіреності чи пропустять так
octob | Достоевский **
Re: Перетин польського кордону
[Re: WishMаster] 30 июля 2015 в 13:32
WishMаster 30.07.2015 13:24 пишет:

Підкажіть будь ласка, чи випускають зараз в Європу на чужому авто якщо я вписаний в техпаспорт (власник - дружина) ?
Їду в Польшу на вихідних, думаю чи варто витрачати лишні гроші на оформлення довіреності чи пропустять так

выезжал через ягодин вообще на чужой машине, даже не вписанный
andy-2009 | Супер писатель! ***
Re: Перетин польського кордону
[Re: octob] 30 июля 2015 в 13:49
octob 30.07.2015 13:32 пишет:

WishMаster 30.07.2015 13:24 пишет:

выезжал через ягодин вообще на чужой машине, даже не вписанный

аналогично: пересекал границу со Словакией на чужой машине с отметкой о кредите в техпаспорте ( реально кредит погашен) -никто даже слова не проронил . На южных рубежах( граница с Молдовой ) раньше пограничники/таможня "выделывались" , просили гендоверенность с фразой "з правом виїзду за кордон", но требование такого документа НЕ ЗАКОННО.
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1480