Підкажіть будь ласка, чи випускають зараз в Європу на чужому авто якщо я вписаний в техпаспорт (власник - дружина) ? Їду в Польшу на вихідних, думаю чи варто витрачати лишні гроші на оформлення довіреності чи пропустять так
WishMаster 30.07.2015 13:24 пишет: Підкажіть будь ласка, чи випускають зараз в Європу на чужому авто якщо я вписаний в техпаспорт (власник - дружина) ? Їду в Польшу на вихідних, думаю чи варто витрачати лишні гроші на оформлення довіреності чи пропустять так
выезжал через ягодин вообще на чужой машине, даже не вписанный
WishMаster 30.07.2015 13:24 пишет: Підкажіть будь ласка, чи випускають зараз в Європу на чужому авто якщо я вписаний в техпаспорт (власник - дружина) ? Їду в Польшу на вихідних, думаю чи варто витрачати лишні гроші на оформлення довіреності чи пропустять так
выезжал через ягодин вообще на чужой машине, даже не вписанный
аналогично: пересекал границу со Словакией на чужой машине с отметкой о кредите в техпаспорте ( реально кредит погашен) -никто даже слова не проронил . На южных рубежах( граница с Молдовой ) раньше пограничники/таможня "выделывались" , просили гендоверенность с фразой "з правом виїзду за кордон", но требование такого документа НЕ ЗАКОННО.