Кто может сказать, квартальный отчет нужно сдавать, если дохода за этот квартал не было. Думается, что нужно все же сдавать, но как написать в отчете - просто ноли понаставлять или прочерки какие ставить? Может кто то обьяснить.
Re: Сдача квартально отчета для ЧП (ЕН 3-я группа)
[Re: PAMih] 3 августа 2015 в 22:13
Здавати потрібно. там де нема діяльності - прочерки, там де не було доходу - нулі. Враховуючи те, що звіт НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ, в певних позиціях Ви повинні проставити суми попереднього кварталу(сума+0=сума).
[Re: PAMih] 5 августа 2015 в 12:12
Чтобы еще одну тему не создавать, спрошу здесь. С бланком чего-то прояснилось? А то местами пишут, что с 28 июля новый бланк, но сдавать, вроде, нужно все равно на старом.
[Re: alt402] 5 августа 2015 в 12:21
alt402 05.08.2015 12:12 пишет: Чтобы еще одну тему не создавать, спрошу здесь. С бланком чего-то прояснилось? А то местами пишут, что с 28 июля новый бланк, но сдавать, вроде, нужно все равно на старом.
старый
было вчера пояснение
" подання звітності до фіскальних органів фізичними особами – підприємцями – платниками єдиного податку третьої групи здійснюється за звітний період – півріччя 2015 року за формою декларації, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 21 грудня 2011 року № 1688.
Фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку третьої групи у декларації платника єдиного податку – фізичної особи підприємця, що подається за півріччя 2015 року, зазначають дохід, що оподатковується за ставкою 2 або 4 відсотки, відповідно у рядках, де передбачено відображення доходу за ставкою 3 або 5 відсотків, аналогічно зазначається сума податку."