Ganni 27.08.2015 14:45 пишет: І тим не менше, якщо мені не зраджує пам"ять, в топ10 кросоверів по Європі він довгий час влазив
На самом деле, при всё более броской, от поколения к поколению, внешности, — достаточно заурядный пепелац. Звёзд с неба не хватает, но свои деньги отрабатывает вполне.
Так я ж так і написав - непоганий телепортатор з точки А в точку Б. Більшого від корейців не вимагається і тут вони останніми роками дуже навіть конкурентноспроможні
Інша справа, що перейти цю планку в них все ніяк не вийде (ну там типу-спорт чи преміум), а так все гуд
Зараз в них дизель 2.0 одразу чіпований на макс. потужність з заводу йде на 184 к.с. та продається в Україні. Я навіть не знаю, хто з брендів має подібну\кращу пропозицію за приблизно ті самі гроші.
DimonDSV 28.08.2015 11:50 пишет: а они сейчас над этим работают. делают свой премиум бренд и "спортивную" серию.
Та сидів я в їх "спорті" (кєд ГТ) - виліз секунд за 30 і перехрестився "конкурент гольфу гті"... пффф, краще б не позорились
п.с. це важко пояснити якщо що. Але людина, яка посидить в ГТІ чи в Хонді Тупері (нова взагалі бомба) з корейського спорту вистрибне і буде анекдоти про нього складати. Ну принаймні поки що (щоб не образити кореєфілів)
sameshit 28.08.2015 12:52 пишет: Зараз в них дизель 2.0 одразу чіпований на макс. потужність з заводу йде на 184 к.с. та продається в Україні. Я навіть не знаю, хто з брендів має подібну\кращу пропозицію за приблизно ті самі гроші.
А ось це якраз ні разу не аргумент, якщо ці коні дохлі Оновлений Тіг на 150 коней має один-в-один такі ж динамічні характеристики при значно кращій економічності п.с. Хоча мене зараз заклюють типу тігуан значно дорожчий і тому ні разу не конкурент спорту
п.п.с. Можна на Рав глянути - в тій же ціновій лізі, а двигун на 150 коней має практично такі ж характеристики (максималка нижча, що логічно при відсутності 35 коней )
sameshit 28.08.2015 12:52 пишет: Зараз в них дизель 2.0 одразу чіпований на макс. потужність з заводу йде на 184 к.с. та продається в Україні. Я навіть не знаю, хто з брендів має подібну\кращу пропозицію за приблизно ті самі гроші.
А ось це якраз ні разу не аргумент, якщо ці коні дохлі Оновлений Тіг на 150 коней має один-в-один такі ж динамічні характеристики при значно кращій економічності п.с. Хоча мене зараз заклюють типу тігуан значно дорожчий і тому ні разу не конкурент спорту
п.п.с. Можна на Рав глянути - в тій же ціновій лізі, а двигун на 150 коней має практично такі ж характеристики (максималка нижча, що логічно при відсутності 35 коней )
Ganni 28.08.2015 13:36 пишет: п.п.с. Можна на Рав глянути - в тій же ціновій лізі, а двигун на 150 коней має практично такі ж характеристики (максималка нижча, що логічно при відсутності 35 коней )
пофиг максималка - на паркетнике никто в здравом уме 200 ездить не будет... рав таки лучше, причём гораздо. и расход у бензинки будет не на много выше расхода дизеля киа. зато можно не стрематься попасть на ремонт топливной дизеля а если поставить газ то расходы на заправку будут ещё и меньше чем на киа
wh@tever 28.08.2015 18:44 пишет: рав таки лучше, причём гораздо. и расход у бензинки будет не на много выше расхода дизеля киа.
Ты с клиренсом то разобрался? А то уже сразу на бензин-дизиель-газ перескочил. Ощущения то надеюсь от прокатанного тобой и на той и на другой модели ТС не менее 1000 км?... или по журналам как обычно...
Ganni 28.08.2015 13:17 пишет: Та сидів я в їх "спорті" (кєд ГТ) - виліз секунд за 30 і перехрестився "конкурент гольфу гті"... пффф, краще б не позорились
а что же там не так? не знаю про сидГТ гольф гтi - не видел и не был внутри; в обычном сиде и в обычном седьмом гольфе насиделся от души, так вот какой-то особой разницы не заметил, речь идет о таких вещах как сборка-подгонка, люфты/скрипы, качество материалов, эргономика и прочие нюансы интерьеров
Ganni 28.08.2015 13:36 пишет: А ось це якраз ні разу не аргумент, якщо ці коні дохлі
насчет коней - ТТХ иногда очень далеки от реалий, есть тест авторевю с замерами динамики хундая их 35 (тот же спортиж), тигуана и куги, все с 2,0 дизелями; так вот по результатам этих замеров кони дохлые как раз у тигуана... хотя по паспорту все красиво не знаю, как у обновленного, но тем не менее))
Ganni 28.08.2015 13:17 пишет: Та сидів я в їх "спорті" (кєд ГТ) - виліз секунд за 30 і перехрестився "конкурент гольфу гті"... пффф, краще б не позорились
а что же там не так? не знаю про сидГТ гольф гтi - не видел и не был внутри; в обычном сиде и в обычном седьмом гольфе насиделся от души, так вот какой-то особой разницы не заметил, речь идет о таких вещах как сборка-подгонка, люфты/скрипы, качество материалов, эргономика и прочие нюансы интерьеров
Об"єктивно жахливі сидіння. Мрак Це думка не одного мене якщо що. А суб"єктивно, при всій моїй нелюбові до сівіків, коли я після кеда сів в тупер, то аж вилазити не хотілось Останнє це дуже суб"єктивно, але я от прям на 99% впевнений, що моє резюме по кедуГТІ - нехибне
Ganni 28.08.2015 13:36 пишет: А ось це якраз ні разу не аргумент, якщо ці коні дохлі
насчет коней - ТТХ иногда очень далеки от реалий, есть тест авторевю с замерами динамики хундая их 35 (тот же спортиж), тигуана и куги, все с 2,0 дизелями; так вот по результатам этих замеров кони дохлые как раз у тигуана... хотя по паспорту все красиво не знаю, как у обновленного, но тем не менее))
по остальным показателям - 400м, эластичность, 0-150 и тд ситуация еще кардинальней
то есть я к чему веду - на свои "лошади" 2,0 срди везет, имхо там ведь (по замерам АР опять таки), 1,7 тонны, полный привод и обычный гидрач (автомат) если бы такой мотор на какой-то сид/и30 (а они ведь были со старым 2,0 срди на 143лс), то это был бы полный глум на моноприводе