Привіт Порадьте плз хто нещодавно катався як зараз краще їхати в плані якості дорожнього покриття: Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Крменець-Тернопіль Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль?
І після Терпнополя на Франик через Рогатин чи Бучач?
Тільки приїхав з Буковелю. Туди їхав через Вінницю Хмельницький. Після Тернополя на Бучач потім об'їзжаєш Івано Франківськ як би по окружній (тут дорога так собі але 90-100 йшов впевнено і її трохи). Взагалі дорога гарна, ніяких нарікань. Повертався вже через Кременець і Дубно після тернополю до Кремінця дорога полатана але проскакують глибокі ями, об'їхати їх можна але потрібно бути уважним. В іншому теж нарікань немає.
Nick2008 05.08.2024 12:21 пишет: Привіт Порадьте плз хто нещодавно катався як зараз краще їхати в плані якості дорожнього покриття: Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Крменець-Тернопіль Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль?
Дякую
я ехала с Тернополя месяц назад через Ровно. везде отлично. также ехали Киев-Черновцы через Винницу-Хмельницкий тоже норм. С Хмельницкого на Тернополь не в курсе
Nick2008 05.08.2024 12:21 пишет: Привіт Порадьте плз хто нещодавно катався як зараз краще їхати в плані якості дорожнього покриття: Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Крменець-Тернопіль Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль?
Дякую
Днями повернувся з тих країв, туди їхав ваш варіант 1, повертався варіант 2. Голосую за варіант 1
egorka 03.10.2024 10:23 пишет: то може буде потрібно зьіздить в Чернівці то потім можливо і в Карпати заїхати на пару днів
саме так місяць тому і їхав. Пару днів провели в Чернівцях, а потім в Буковель. Щось Чернівці мені не дуже зайшли - в територію універа не зайти (тільки з екскурсоводом - нафіг він здався, якщо просто подивитись), всюди майже 24\7 торохтять маленькі генератори, з ресторанами також не пощастило. А от Буковель зайшов! Та ще з погодою пощастило. Гарно всіє сім'єю відпочили.
egorka 03.10.2024 10:23 пишет: то може буде потрібно зьіздить в Чернівці то потім можливо і в Карпати заїхати на пару днів
саме так місяць тому і їхав. Пару днів провели в Чернівцях, а потім в Буковель. Щось Чернівці мені не дуже зайшли - в територію універа не зайти (тільки з екскурсоводом - нафіг він здався, якщо просто подивитись), всюди майже 24\7 торохтять маленькі генератори, з ресторанами також не пощастило. А от Буковель зайшов! Та ще з погодою пощастило. Гарно всіє сім'єю відпочили.
в універ да не зайдеш, не пускають зараз, але весною ми знімали рекламу на теріторіі то мені дозволили зайти і подивитися. Ресторани то також треба знати куди йти. А так просто погуляти то одного дня хватить, а якщо трішки не доїхати до Чернівців і з траси звернуть на право то там е комплекс Сонячна долина, там теж можно відпочити.в Буковелі був пару раз, не жив а так заїзжали погуляти подивитися то не зайшов зовсім, може зараз там щось нове, мені більш в Микуличинах подобается. гірська річка, шум води а не готелі один на одному як в Буковелі. Зимою не був бо не лижник
Щось Чернівці мені не дуже зайшли - в територію універа не зайти (тільки з екскурсоводом - нафіг він здався, якщо просто подивитись), всюди майже 24\7 торохтять маленькі генератори, з ресторанами також не пощастило.
аналогично. жила летом чуть больше недели в Черновцах. с ресторанами очень странно, просто поесть не дома это квест, с улицы ничего не видно. кафеен на улице уютно просто кофе на вынос тоже нет, ходить только пешком, улицы узкие односторонние, с парковкой ужас или по центральной со скоростью черепахи по брущатке 19 века. по тротуарам гоняют на скорости скутеры, давят пешеходов. при мне было несколько очень опасных случаев. они просто летят и сигналят, кто успел тот отскочил. в общем как-то ну прям не зашло, хотя час центр очень приятный, но некомфортно.
Щось Чернівці мені не дуже зайшли - в територію універа не зайти (тільки з екскурсоводом - нафіг він здався, якщо просто подивитись), всюди майже 24\7 торохтять маленькі генератори, з ресторанами також не пощастило.
аналогично. жила летом чуть больше недели в Черновцах. с ресторанами очень странно, просто поесть не дома это квест, с улицы ничего не видно. кафеен на улице уютно просто кофе на вынос тоже нет, ходить только пешком, улицы узкие односторонние, с парковкой ужас или по центральной со скоростью черепахи по брущатке 19 века. по тротуарам гоняют на скорости скутеры, давят пешеходов. при мне было несколько очень опасных случаев. они просто летят и сигналят, кто успел тот отскочил. в общем как-то ну прям не зашло, хотя час центр очень приятный, но некомфортно.
В Чернівцях був багато раз, да вул Головна це да ,їздити там не дуже. А шо не так з ресторанами , кафе. По вул Головній їх повно , там де пешихідна вулиця теж е багато кафе, з парковкою в мене не було проблем. Даже в центрі біля театру місце знайшов одразу, і даже безкоштовно, також платні парковки в центрі е, по вул Головний теж можно знайти місце для парковки, скутерів які гоняють по тротуарам не бачив( був цім літом в Чернівцях)