autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Nick2008 | читатель
Re: Киев-Буковель
[Re: UA] 5 августа 2024 в 12:21
Привіт
Порадьте плз хто нещодавно катався як зараз краще їхати в плані якості дорожнього покриття:
Київ-Житомир-Рівне-Дубно-Крменець-Тернопіль
Київ-Житомир-Вінниця-Хмельницький-Тернопіль?

І після Терпнополя на Франик через Рогатин чи Бучач?

Дякую
CyCaHiH | приверженец **
[Re: Nick2008] 5 августа 2024 в 13:31
Тільки приїхав з Буковелю. Туди їхав через Вінницю Хмельницький. Після Тернополя на Бучач потім об'їзжаєш Івано Франківськ як би по окружній (тут дорога так собі але 90-100 йшов впевнено і її трохи). Взагалі дорога гарна, ніяких нарікань.
Повертався вже через Кременець і Дубно після тернополю до Кремінця дорога полатана але проскакують глибокі ями, об'їхати їх можна але потрібно бути уважним. В іншому теж нарікань немає.
julson | IesuiT *
[Re: Nick2008] 9 августа 2024 в 12:16
Nick2008 05.08.2024 12:21 пишет:

Привіт
Порадьте плз хто нещодавно катався як зараз краще їхати в плані якості дорожнього покриття:

Дякую

я ехала с Тернополя месяц назад через Ровно. везде отлично.
также ехали Киев-Черновцы через Винницу-Хмельницкий тоже норм.
С Хмельницкого на Тернополь не в курсе
romanyuk | важничающий писатель **
[Re: Nick2008] 9 августа 2024 в 13:28
Nick2008 05.08.2024 12:21 пишет:

Привіт

Дякую

Днями повернувся з тих країв, туди їхав ваш варіант 1, повертався варіант 2.
Голосую за варіант 1
egorka | продавець прохолоди **
[Re: UA] 1 октября 2024 в 10:59
Як там зараз Карпати? Хтось їздив нещодавно?
igg | V.I.P **
[Re: egorka] 1 октября 2024 в 22:44
egorka 01.10.2024 10:59 пишет:

Я їздив, Карпати - чудові, що саме цікавить?
[Re: igg] 3 октября 2024 в 10:23
igg 01.10.2024 22:44 пишет:

а де був? То може буде потрібно зьіздить в Чернівці то потім можливо і в Карпати заїхати на пару днів
igg | V.I.P **
[Re: egorka] 3 октября 2024 в 10:32
egorka 03.10.2024 10:23 пишет:

а де був? То може буде потрібно зьіздить в Чернівці то потім можливо і в Карпати заїхати на пару днів

Був у Косові. Туди - через Рівне-Тернопіль, назад через Чернівці-Вінницю-Житомир їхали.
[Re: igg] 3 октября 2024 в 11:10
igg 03.10.2024 10:32 пишет:

В ответ на:

...

Був у Косові. Туди - через Рівне-Тернопіль, назад через Чернівці-Вінницю-Житомир їхали.

Дякую, я теж колись так їздив і той і той дорогою, то і так і так нормально
Smap | Достоевский ***
[Re: egorka] 3 октября 2024 в 12:27

то може буде потрібно зьіздить в Чернівці то потім можливо і в Карпати заїхати на пару днів

саме так місяць тому і їхав. Пару днів провели в Чернівцях, а потім в Буковель.
Щось Чернівці мені не дуже зайшли - в територію універа не зайти (тільки з екскурсоводом - нафіг він здався, якщо просто подивитись), всюди майже 24\7 торохтять маленькі генератори, з ресторанами також не пощастило.
А от Буковель зайшов! Та ще з погодою пощастило. Гарно всіє сім'єю відпочили.
[Re: Smap] 3 октября 2024 в 15:18
Smap 03.10.2024 12:27 пишет:

то може буде потрібно зьіздить в Чернівці то потім можливо і в Карпати заїхати на пару днів

саме так місяць тому і їхав. Пару днів провели в Чернівцях, а потім в Буковель.
Щось Чернівці мені не дуже зайшли - в територію універа не зайти (тільки з екскурсоводом - нафіг він здався, якщо просто подивитись), всюди майже 24\7 торохтять маленькі генератори, з ресторанами також не пощастило.
А от Буковель зайшов! Та ще з погодою пощастило. Гарно всіє сім'єю відпочили.

в універ да не зайдеш, не пускають зараз, але весною ми знімали рекламу на теріторіі то мені дозволили зайти і подивитися. Ресторани то також треба знати куди йти. А так просто погуляти то одного дня хватить, а якщо трішки не доїхати до Чернівців і з траси звернуть на право то там е комплекс Сонячна долина, там теж можно відпочити.в Буковелі був пару раз, не жив а так заїзжали погуляти подивитися то не зайшов зовсім, може зараз там щось нове, мені більш в Микуличинах подобается. гірська річка, шум води а не готелі один на одному як в Буковелі. Зимою не був бо не лижник
Змінено egorka (15:26 03/10/2024)
julson | IesuiT *
[Re: Smap] 13 октября 2024 в 10:02

аналогично. жила летом чуть больше недели в Черновцах. с ресторанами очень странно, просто поесть не дома это квест, с улицы ничего не видно. кафеен на улице уютно просто кофе на вынос тоже нет, ходить только пешком, улицы узкие односторонние, с парковкой ужас или по центральной со скоростью черепахи по брущатке 19 века. по тротуарам гоняют на скорости скутеры, давят пешеходов. при мне было несколько очень опасных случаев. они просто летят и сигналят, кто успел тот отскочил. в общем как-то ну прям не зашло, хотя час центр очень приятный, но некомфортно.
[Re: julson] 13 октября 2024 в 10:14
julson 13.10.2024 10:02 пишет:

аналогично. жила летом чуть больше недели в Черновцах. с ресторанами очень странно, просто поесть не дома это квест, с улицы ничего не видно. кафеен на улице уютно просто кофе на вынос тоже нет, ходить только пешком, улицы узкие односторонние, с парковкой ужас или по центральной со скоростью черепахи по брущатке 19 века. по тротуарам гоняют на скорости скутеры, давят пешеходов. при мне было несколько очень опасных случаев. они просто летят и сигналят, кто успел тот отскочил. в общем как-то ну прям не зашло, хотя час центр очень приятный, но некомфортно.

В Чернівцях був багато раз, да вул Головна це да ,їздити там не дуже. А шо не так з ресторанами , кафе. По вул Головній їх повно , там де пешихідна вулиця теж е багато кафе, з парковкою в мене не було проблем. Даже в центрі біля театру місце знайшов одразу, і даже безкоштовно, також платні парковки в центрі е, по вул Головний теж можно знайти місце для парковки, скутерів які гоняють по тротуарам не бачив( був цім літом в Чернівцях)
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

0 користувачів і 0 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 308482