autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Міні-відділення від Привату. Хто користується/вався?

Acapello | патриарх ****
22 сентября 2015 в 09:13
Написано гарно (як і люба реклама), технічна сторона, тарифи ніби теж зрозумілі. Більше цікавить юридична сторона. Я так розумію, що якщо підключити цю послугу, то можна з точки прибрати РРО? Якщо так, то наскільки це юридично відповідає законодавству, бо менеджер на відділенні дуже гарно розповідає, але не хочеться сісти в калюжу.
Вхідні дані: ТОВ, діяльність - побутові послуги населенню
LeonBuhgalter | V.I.P *
Re: Міні-відділення від Привату. Хто користується/вався?
[Re: Acapello] 22 сентября 2015 в 10:55
Acapello 22.09.2015 09:13 пишет:

Написано гарно (як і люба реклама), технічна сторона, тарифи ніби теж зрозумілі. Більше цікавить юридична сторона. Я так розумію, що якщо підключити цю послугу, то можна з точки прибрати РРО? Якщо так, то наскільки це юридично відповідає законодавству, бо менеджер на відділенні дуже гарно розповідає, але не хочеться сісти в калюжу.

Пользуюсь. Пока не в полную мощь. Три специалиста работают, для полного, нет ну хоть половинного, нужно подключить сотни полторы.
Вроде пока поставленные задачи (прием налички без РРО) решает.
Acapello | патриарх ****
[Re: LeonBuhgalter] 22 сентября 2015 в 10:59
В ответ на:

Пользуюсь. Пока не в полную мощь. Три специалиста работают, для полного, нет ну хоть половинного, нужно подключить сотни полторы.

А як ви картку касира попвнюєте? День в день? Чи на наступний? Ми працюємо, коли банки вже закриті, а ТСО в сусідньому магазині часто переповнений. Ставити в себе ТСО не варіант
LeonBuhgalter | V.I.P *
[Re: Acapello] 22 сентября 2015 в 11:15
В ответ на:

А як ви картку касира попвнюєте? День в день? Чи на наступний? Ми працюємо, коли банки вже закриті, а ТСО в сусідньому магазині часто переповнений. Ставити в себе ТСО не варіант

Так все ж можно с банковскими и обсудить. В сих вопросах они весьма сговорчивые. Тем более что
В ответ на:

ТСО в сусідньому магазині часто переповнений

.
4matic | важничающий писатель ***
[Re: Acapello] 22 сентября 2015 в 11:42
Acapello 22.09.2015 09:13 пишет:

Мы пользуемся, очень удобно. Мы интегрировались софтами с ПБ и у нас работает все быстро с минимум ошибок и практически в автоматическом режиме. Очень довольны.
P.S. Кстати, на нашей компании отчасти ПБ и тренировался - мы были одни из первых.
Doctor | Супер писатель! ***
[Re: Acapello] 22 сентября 2015 в 22:30
Но тогда POS-терминал не поставить, как я понимаю?.
Acapello | патриарх ****
[Re: Doctor] 23 сентября 2015 в 08:00
В ответ на:

Там власне через ПОС-термінал і завязано тільки у випадку прийому готівки, проводиш карткою касира, а після зміни в найближчому ТСО її поповнюєш виручкою. Зараз, правда Приват говорить, що картка касира буде віртуальною, тому потрібно на планшеті заходити на сайт, генерувати код платежу і закінчувати на ПОС-терміналі оплату з цим кодом.

To all
Взагалі цікавить законність відмови від РРО при такій схемі. Справа не в якихось махінаціях, а:
1. Напрягає підклейка З-звітів в КОРО, постійно купа макулатури і КОРО останній раз обійшлася в 80 грн за пів року+реєстрація займає час
2. І самий головний, це кормити еквайра на майже 200 грн в місяць і мобільного оператора (для відправки З-звітів через Інтернет).
А за ПОС-термінал я абонку і так оплачую
[Re: Acapello] 29 сентября 2015 в 15:11
Acapello 23.09.2015 08:00 пишет:

В ответ на:

Там власне через ПОС-термінал і завязано тільки у випадку прийому готівки, проводиш карткою касира, а після зміни в найближчому ТСО її поповнюєш виручкою. Зараз, правда Приват говорить, що картка касира буде віртуальною, тому потрібно на планшеті заходити на сайт, генерувати код платежу і закінчувати на ПОС-терміналі оплату з цим кодом.

Я о том, что клиент не сможет карточкой расчитываться - POS-терминал должен быть вместе с РКО
Acapello | патриарх ****
[Re: Doctor] 30 сентября 2015 в 20:08
В ответ на:

Я о том, что клиент не сможет карточкой расчитываться - POS-терминал должен быть вместе с РКО

Касир заключає договір підряду з ПБ, тому формально термінал переходить назад у власність ПБ.
Це все рівно, що ви виписали рахунок і відправили в банк через дорогу.
Тому тут власне вимога привязки термінала до РРО пропадає
[Re: Acapello] 3 октября 2015 в 12:12
Acapello 30.09.2015 20:08 пишет:

В ответ на:

Касир заключає договір підряду з ПБ, тому формально термінал переходить назад у власність ПБ.
Це все рівно, що ви виписали рахунок і відправили в банк через дорогу.
Тому тут власне вимога привязки термінала до РРО пропадає

Ух ты. Вот это круто!
Autoua.netФорумБесіди про бізнес

Додаткова інформація
Модератор:

Рубан, moderator 

0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2234