сколько времени надо, чтоб посмотреть Норвегию не спеша?
Гейрангерфьорд Согнефьорд Фьорды Норвегии Лисьефьорд Хардангерфьорд Нэрёй-фьорд и Аурландс-фьорд Норд-фьорд еще какие?
расчет 2 фьорды /день норм?
варианты поездок: 1. самая бюджетная: на своем авто с палаткой 2. на своем авто + взять в Норвегии домик на колесах на прокат - реально? 3. самолет + авто на прокат в Норвегии
нет не успеешь для примера - строй гугломапами маршруты между фьордами - в день по Норвегии больше 300-500 км не закладывай.
самый разумный вариант самолет+авто на прокат в Норвегии причем рассмотри вариант - самолет до Стокгольма, там машину, и уже оттуда в Норвегию я тут недавно считал один вариантец на, прикинь, мож натянешь
Якщо є час на "не спеша", то я б їхав своєю машиною. Туди через Балтику паромом на Стокгольм, а назад через Данію і Німеччину Це теж дуже крутий експіріенс Але мінімум дні чотири точно треба доплюсовувати, да
Ganni 25.07.2018 13:26 пишет: Якщо є час на "не спеша", то я б їхав своєю машиною. Туди через Балтику паромом на Стокгольм, а назад через Данію і Німеччину Це теж дуже крутий експіріенс Але мінімум дні чотири точно треба доплюсовувати, да
+ 4 дня, это если чисто рулить. "Экспириенс" возможен, если что-то смотреть по дороге, а это уже +8 дней, по скромным прикидкам.
Ganni 25.07.2018 13:26 пишет: Якщо є час на "не спеша", то я б їхав своєю машиною. Туди через Балтику паромом на Стокгольм, а назад через Данію і Німеччину Це теж дуже крутий експіріенс Але мінімум дні чотири точно треба доплюсовувати, да
+ 4 дня, это если чисто рулить. "Экспириенс" возможен, если что-то смотреть по дороге, а это уже +8 дней, по скромным прикидкам.
три дня через Данию и Германию - и это "ехать на доезд". Я знаю Паром - это двое суток дороги я как бы всегда ЗА "ехать машиной" - но зависит от вопроса бюджета и длительности отпуска. И машиной.. ну дорого короче будет
Якщо "мінімум" то все ж таки не 4, а 2 (але це з розряду навколо світу за 80 діб, якщо щось піде не так, все йде шкереберть). Ранком виїзд з Києва, треба встигнути на пором з Риги і рано в ранці бути в Стокгольмі (за кілька десятків моїх подорожей до Риги з Києва на авто всього пара потрапляє в цей таймслот). Назад у мене всього один досвід - вечірній виїзд з Копенгагену, пором до Ростоку, кілька годин нічного відпочинку на АЗС, марш через Німеччину до Кракова, там кілька годин прогулянка, кілька годин на кордоні і ночівля у Львові (якщо прибрати зупинки, згадати про появу автобану від Кракова та до Вроцлава від Німеччини) то зараз спокійно можна було б ночувати у Києві.