autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
J_Bauer_CTU | подмастерье *
Потрібен бурштин( янтарь)
29 сентября 2015 в 14:31
Вітаю, камради. Виникла думка, зробити коштовний подарунок з бурштину. Але на даний момент є проблеми з купівлею такого товару в інтернеті.
Дізнавався, що через інтернет продають багато неліквіду і до того ж можна потрапити на міліцію. А я цього не бажаю.

Тому прошу, хто має можливість, то підкажіть де можна придбати справжнього бурштину( потрібно 150-300 грам). Контакти підприємств, або навіть людей котрі цим займаються.
ids | Скандалист **
Re: Потрібен бурштин( янтарь)
[Re: J_Bauer_CTU] 29 сентября 2015 в 14:57
J_Bauer_CTU 29.09.2015 14:31 пишет:

Вітаю, камради. Виникла думка, зробити коштовний подарунок з бурштину. Але на даний момент є проблеми з купівлею такого товару в інтернеті.
Дізнавався, що через інтернет продають багато неліквіду і до того ж можна потрапити на міліцію. А я цього не бажаю.

Тому прошу, хто має можливість, то підкажіть де можна придбати справжнього бурштину( потрібно 150-300 грам). Контакти підприємств, або навіть людей котрі цим займаються.

в метрограде можно и купить и пощупать. даже бумагу на вывоз из страны дают.
Yea | don't play for respect **
[Re: J_Bauer_CTU] 29 сентября 2015 в 15:02
Потрібне було намисто на подарунок для подруги.
Підійшла на Андріївський у досить таки непоганий підвальчик "Самоцвіти".
Там є і вироби, і намистини - багато найменувань каміння.
Так ось щодо бурштину у Києві мені сказали, що зараз ніби велика проблема, те, що продають - це переплавка справжньої бурштинової крішки із спец. смолою, тобто ніби й бурштин, але штучний. Ну це стосується таких великих намистин, по ним одразу видно (у мене просто вдома багато старого балтійського бурштину, я трохи відрізняю). Можна купити окремі кабошони (на перстень). Показали мені невеликий (десь третина жіночого пальця). Вартість під 1000 грн. А ось з намистом хорошої якості - проблема.
[Re: J_Bauer_CTU] 29 сентября 2015 в 23:46
Так отож, маю бажання придбати каміння нормальної якості, а не якусь підробку. І зробити з нього намисто.
Рубан | Опасный *
[Re: J_Bauer_CTU] 30 сентября 2015 в 00:18
Поехать накопать слабо?
Setkm | kewl roolah **
[Re: J_Bauer_CTU] 30 сентября 2015 в 09:42
J_Bauer_CTU 29.09.2015 14:31 пишет:

на живця ловиш?
Lekha | подсевший на форум *
[Re: Setkm] 30 сентября 2015 в 10:18
Setkm 30.09.2015 09:42 пишет:

на живця ловиш?

Та да, товарищи майоры совсем без фантазии пошли
[Re: J_Bauer_CTU] 30 сентября 2015 в 11:07
1. Я не співробітник органів. Жарт досить смішний! Лише для вас.
2. Поїду накопаю, якщо ви мені допоможете.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 128 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2291