привозила машина пісок, розтовкла ворота. Хз як, але кузов став некерований і гепнув на хвіртку з воротами зверху, щас он тільки мої нещасні ворота його і тримають, поки чувак ремонтує. Ну і хто має платить за потовчений профіль - водій, я, навпіл? хтось таке вже бачив в житті, як розрулювали?
April22 01.10.2015 12:29 пишет: Ну і хто має платить за потовчений профіль - водій, я, навпіл? хтось таке вже бачив в житті, як розрулювали?
Якщо я правильно зрозуміла ситуацію, до чого тут ви взагалі, якщо він керувати не вміє своєю вантажівкою чи не слідкує за її технічним станом? Або одразу оцінювати шкоду та брати гроші, або викликати ментів для протоколу (тільки там може бути нюанс - ДАІ чи РВ).
3 раза прочитал, ничего не понял, думал что украинский более менее знаю . на хвіртку з воротами зверху - это куда? мої нещасні ворота його і тримають - кого тримають, грузовик? Кто сломал что то, тот и чинит, если чего не устраивает вызываем ГАИ.
У кума крановщик стрелой пробил недостроенный дом. Так бесплатно сделал свою работу, оплатил строителям работу и материал, и 200 бачей за моральный ущерб.
водій. недарма їм платят надто немалі гроші за їх годину роботи, чи за один підйом/загруз. там ризики переплачені на кілька поїздок наперед+даїшникам зверху. пс: мало бачив у своєму житті дійсно професіоналів водіїв, тут або гараж проломає, інший забора погне,третій свою машину поламає об заборчик.
Vazovod 01.10.2015 14:17 пишет: водій. недарма їм платят надто немалі гроші за їх годину роботи, чи за один підйом/загруз. там ризики переплачені на кілька поїздок наперед+даїшникам зверху. пс: мало бачив у своєму житті дійсно професіоналів водіїв, тут або гараж проломає, інший забора погне,третій свою машину поламає об заборчик.
У нас тут один тоже сегодня никак к рампе примоститься не мог. Раз с 10 въезжал в стену.
Редагувати
Відповісти
Цитувати
O.V.L.
| Анонім
Re: терміновий нід хелп!
[Re: Fish] 1 октября 2015 в 17:11
[цитата="Fish 01.10.2015 13:54 пишет" на хвіртку з воротами зверху - это куда? мої нещасні ворота його і тримають - кого тримають, грузовик?
Хвіртка єта то кудой ходят люди а ворота єта для машин. Видимо кузов слетел и упал на ворота.
якось так і було, кузов впав зверху на ворота і хвіртку, таке, виявляється, буває - якось криво підібрався до воріт водій. Чувак (таке, років 20 може йому) подзвонив татку, татко примчався і годин 4 наші ворота прикрашала чудова інсталяція з нерухомого грузовика, а під ворітьми на асфальті набігла мазутова калюжа, поки колективним розумом лагодили тачку. Кароч, дядько розпсихувався, грошей не взяв зовсім, сказав віддати майстру на ремонт воріт
Автомобиль двигался в момент происшествия? Если да - автогражданка покрывает ущерб. Но пострадавшему надо вызывать полицию, чтобы для СК подтвердить факт ДТП, и обращаться в СК виновника, как при обычном ДТП. Если самосвал стоял и причиной были неисправности гидравлики или чего-то там - наверное, будет сложно повесить это на СК. Платить, конечно, должен владелец самосвала. Но факт фиксировать все равно надо, т.к. если это посторонний водила - может исчезнуть или сказать потом, что он не при делах.