Магнитола с сенсорным экраном и при этом механическая ручка рециркуляции воздуха? Шесть, Карл, передач на механике? Полный привод включается кнопкой. И переключатель с "Eco" на "Power"? Куда катится мир?
Astronaut 04.10.2015 20:11 пишет: Магнитола с сенсорным экраном и при этом механическая ручка рециркуляции воздуха? Шесть, Карл, передач на механике? Полный привод включается кнопкой. И переключатель с "Eco" на "Power"? Куда катится мир?
С сайта тойоты "В Україні легендарний пікап представлено з новою моторною гамою та новими КПП: з 2,4-літровим двигуном з шестиступеневою механічною коробкою передач або з 2,8-літровим дизельним двигуном з шестиступеневою автоматичною КПП." Берите с акпп.
Astronaut 04.10.2015 20:11 пишет: Магнитола с сенсорным экраном и при этом механическая ручка рециркуляции воздуха? Шесть, Карл, передач на механике? Полный привод включается кнопкой. И переключатель с "Eco" на "Power"? Куда катится мир?
Нічого не зрозумів - мені більше схоже не пост, котрий в рунетрі "висером" йменують Що поганого в сенсорній магнітолі і ручному кліматі? За ручний клімат взагалі похвалити треба ІМХО А шість передач в МКПП це погано? Я думав, навпаки Повний привід кнопкою вмикається і шо? Крузаки вже давно свої демультиплікатори перевели в елекрорежим. А що погано в кнопках Еко/Пауер?
папа Женя 04.10.2015 20:24 пишет: А что именно не понравилось?
Превращение в легковую машину с непонятной логикой для "комфорта".
Омг, це пише людина, котра ще пару днів тому думала, що в неї дизель без турбіни
Ну так я ще більше відкрию очі вашому брутальному єству - у вас ще й передня підвіска (покоління так з п"ятого, якщо не помиляюсь, з кінця 80-х років) давним-давно легковушечна, ага А не нерозрізний міст як в брутальних вантажівках, котрі створені для важкої чоловічої праці
Про схему підключення передку згадати? Вона ж в Хайлаксі вже зо три десятки років як бабська Ніяких тобі брутальних ручних хабів
Короч, останні років 30 це вже не пікап, а якась легковушка з незрозумілою логікою на "комфорт"
Поэтому у меня автомат и кнопочки. грузы по говну возит аж бегом. А шесть это уже перебор.
И это повод писать глупости ? Все знают что хайлюкс лучший в своём сегменте. Кто пишет глупости тот просто завидует
я не знаю, просвятишь? Ездил на ха1люксе, наваре, л200, санг йонге спорт, все корчи одинаковые, ну навара больше нравится лично мне. Что там в хайлюксе особенного?
Как что? А сенсорная магнитола? А в навороченной версии еще и с навигацией! Даже авторевью или кто там, когда гоняли за арбузами, отметили ее как лучшую в своем классе.