В ответ на: Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Re: считаю надо вернуть пересдачу после N-нарушений
[Re: oleksa] 8 октября 2015 в 11:07
Ну так мова про системний підхід. Заодно із перездачею ввести норму за якою ТЗ - девайс, користування яким пов'язане з підвищеною небезпекою і, відповідно, керування ним без дозволу це те саме що ходіння зі зброєю без дозволу. І все.
[Re: -=FaraoN=-] 8 октября 2015 в 11:18
Тю так без прав еще проще..... это нам с примерами проиллюстрировал чувак на Актионе который ездил по встречке. Система бессильна по отношению к бесправным!
[Re: Silveren] 8 октября 2015 в 11:20
Silveren 08.10.2015 11:16 пишет: отнимать ВУ пожизненно после н-нарушений. если будут ездить без ВУ - лишать свободы.
это очень по европейски.... или принудительная кастрация... не помогло - руки отрубить, не? И вообще... не надо придумывать лисапед... все придумано давно - реализуйте!!
[Re: Grossmeister] 8 октября 2015 в 11:43
Grossmeister 08.10.2015 11:29 пишет:
melanvi 08.10.2015 11:20 пишет: не надо придумывать лисапед... все придумано давно - реализуйте!!
Ну так розкажи: що давно придумано і де придумано.
ПДР - правила (не подумай нічого поганого), в яких вимоги та відповідальність..це все ж на основі конвенцій! Шо ви ще хочете придумать? Виконуйте! Не виконуєте - справа за поліцією! Якщо вона не помічає - то нащо така поліція? Тоді до них питання! Наче ж логічно!
[Re: Grossmeister] 8 октября 2015 в 14:43
Grossmeister 08.10.2015 11:07 пишет: Ну так мова про системний підхід. Заодно із перездачею ввести норму за якою ТЗ - девайс, користування яким пов'язане з підвищеною небезпекою і, відповідно, керування ним без дозволу це те саме що ходіння зі зброєю без дозволу. І все.
Из-за статуса "средства повышенной опасности" (который УЖЕ есть ) у многих автомобилистов и так проблемы - так нет же, не будем упрощать, давайте еще потуже гайки затянем?
[Re: Grossmeister] 9 октября 2015 в 10:48
Grossmeister 08.10.2015 11:29 пишет:
melanvi 08.10.2015 11:20 пишет: не надо придумывать лисапед... все придумано давно - реализуйте!!
Ну так розкажи: що давно придумано і де придумано.
Эпилог: Выпили на двоих бутылку водки и пару бутылок пива, машина на шроте (на свалке) затраты: 11200 Евро Фюрунгсцойгнис (Справка о судимостях) замарали Без прав были почти год Нервы, слёзы, скандалы в семье Выводы делайте сами. Мы свои сделали, с алкоголем расстались насовсем.
Факт, который прослеживается во всех подобных историях (а их в интернете немало): Если человеку, который прошел такой тест нужно куда-то ехать, то даже под дулом пистолета его не заставить выпить и стакан пива!