Dmitrik 19.10.2015 11:17 пишет: Вони це аргументують, що це їхня територія ( акти це підтверджують) і їм так треба.
А какими актами подтверждают, если не секрет?
Полез только что смотреть на земельную карту - у них вообще земля не оформлена
не очікував, що ця проблема так турбує автоюашників. Викладаю відповідь ОДА на моє звернення по 1551
Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією розглянуто Ваше звернення № Д-7215 що надійшло до КБУ «Контактний центр міста Києва” стосовно встановлення шлагбауму за адресою: вул. Тимошенка, 16 (площадка райдержадміністрації) в Оболонському районі м. Києва. Повідомляємо, що на даний час відповідно до даних автоматизованої системи ГЖ «Кадастр», земельна ділянка площею 6967,09 кв.м.(кадастровий номер 78:093:056) та земельна ділянка площею 1622,74 кв.м. (кадастровий номер 78:093:057) по вул. Маршала Тимошенка, 16 знаходиться у користуванні Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно для експлуатації та обслуговування будівлі адміністрації та гостьової автостоянки, яка призначена в першу чергу для забезпечення нормальної роботи державного органу, вільного доступу громадян до райдержадмшістрації в робочі години та в дні проведення святкових заходів з інвалідами та ветеранами Великої Вітчизняної війни та громадського активу району. В нічний же час та у вихідні дні шлагбаум дозволяє здійснювати контроль та захист безпечного функціонування інформаційних та телекомунікаційних систем, забезпечувати охорону прилеглої території, як цього вимагають відповідні документи: Закон України «Про положення про технічний захист інформації в Україні» та Закон України (ст.4) «Про основи національної безпеку України». В денний час шлагбаум відкритий.
З повагою Голова
О. Цибульшак
ШимонП.І 418-87-57
Давайте боротись разом!
кадастровая карта Украины не знает указанных номеров
Те що воно [*****], то зрозуміло. Що робити, як його на місце поставити? В мене ще є витяги якісь, акти по цій ділянці. Завтра можу викласти, але вони в ПДФ-форматі. Можна їх буде прикріпити?
Я тут с знакомым юристом-общественником общался, тот уже парочку в Днепровском районе убрал своими запросами и обещал подсобить с текстом в КГГА и УГАИ Киева, на первых надежд меньше по ясным причинам.
Конечно, в крайнем случае может случится и так что ночью клей кто-то забудет на механизме, чтобы лучше контролировалось и защищалось
писав я і в ДАЇ. Відповіли, що вони контролюють безпеку руху тільки на проїзжих частинах, а шлагбаум знаходиться більше ніж № метрів від неї, і вони не мають права щось робити.
Dmitrik 22.10.2015 21:57 пишет: писав я і в ДАЇ. Відповіли, що вони контролюють безпеку руху тільки на проїзжих частинах, а шлагбаум знаходиться більше ніж № метрів від неї, і вони не мають права щось робити.
от і добре здати камазом назад потихесеньку і все, не має шлагбауму
Заради справедливості - я вчора проходив біля цього шлагбауму приблизно в 13:45 - він був відкритий. Але питання повністтю підтримую - шлагбауму там не місце.
Так організуйтесь, хто там паркується регулярно. Оберіть день, і до початку роботи ОДА, або одразу перед закінченням робочого дня заблокуйте автомобілями проїзд через шлагбаум.
Я пропонував компроміс. В робочий час нехай він буде закритий і вони пускають тих, хто приїзджає в РДА. А в неробочий час і у вихідні - відкритий для всіх, адже РДА не працює. Минула злочинна влада пішла на такі умови. А цей бичара - ніяк. Можна в суд подати. Але як згадаю скільки це часу і грошей, то