Вихід такий, як я бачу. 1. Брати СААЗ і міняти раз в 10-15 ткм, скільки вони там витримають. 2. Брати Більштайн і їздити спокійно тисяч 100. Думаю, раніше вони не вилетять. Або Коні.
Ну, це два крайніх варіанти. А посередині буде щось типу Сакс (Боге, що одне і те ж саме). Мені в суботу пропонували за 750 грн два передніх патрони і два задніх амо. Два роки гарантії.
Брати ж Делфі, Плазу і інших посереднячків не варта. От задні газові делфі в мене після 4000 вилетіли
Далі. Якщо буде їздити по ухабах, то краще брати, напевно, газ-масло. Або масло. Газові ж надто будуть товкти кузов. Газові - це для асфальту і швидкості. Вот. Ну і про пружини не забувати. Для такої їзди стандартні навряд чи підійдуть. Але це вже в спеців питати треба.
вращение колес оторвавшихся от асфальта на наших дорогах ... просто мне в них нравится то что можно усилие отбоя регулировать ... даже маслянные можно зажать до безобразно жесткого варианта , правда больше 75% зажимать вроде не рекомендуется ... а в остальном поставил 25% ... проехал хх ткм ... стали мягкими еще подкрутил ...