цитата: "11. Для державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів в органах Державтоінспекції (крім транспортних засобів, власниками яких є громадяни)"
думаю, что гражданам не нужно брать бумажки в военкомате.
Димок 31.10.2015 06:44 пишет: цитата: "11. Для державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів в органах Державтоінспекції (крім транспортних засобів, власниками яких є громадяни)"
Не нужно, порядок перерегистрации транспортных средств не менялся.
Димок 31.10.2015 06:44 пишет: цитата: "11. Для державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів в органах Державтоінспекції (крім транспортних засобів, власниками яких є громадяни)"
Не нужно, порядок перерегистрации транспортных средств не менялся.
Из вышеозвученного документа: Громадянам - власникам транспортних засобів частковий наряд надається у разі введення правового режиму воєнного стану.
Вот и я о чем, проблема надумана, физлица как оформляли так и оформляют. Юрики нормально справляются, хотя кто мешает подключить РВК к базе ГАИ непонятно.
Вот и я о чем, проблема надумана, физлица как оформляли так и оформляют. Юрики нормально справляются, хотя кто мешает подключить РВК к базе ГАИ непонятно.
Сама регистрация в РВК занимает десять минут. Она не сложная для юриков.
Я в центрах ГАИ на юрика и снимал и ставил без справок РВК, половина на это глаза закрывает, но правда только на легковые. На грузовики в МРЭО обязательно требуют.