Roksimama 03.11.2015 20:26 пишет: Хорошие Суперфит, есть варианты (но не все) Шалунишка.
Где их офлайн смотреть?
Суперфиты в Антошке брали. Шалунишка например в Ашане на Петровке есть (там магазинчик обуви внутри). Но то такое - смотря какой район. В Дрим Тауне 2 на Оболони большой выбор обуви. А если бюджетно - Ариал - укр производитель. Тоже в Дриме.
Я пошла в магазин недалеко от дома, померили, пощупали и купили. Качество норм, в носке норм. При интенсивной эксплуатации пока не убилось. Вообще пока не поняла смысла в брендах на пару сезонов.
З перевірених бюджетних марок (шкіра): Apawwa, Little Deer, B&G. Arial 7-8 тому був чудовим, років 5 тому зіпсувався по якості, тому дивитися обережно. Я не беру. Bartek може і специфічного дизайну, але їх чоботи на тракторі Waterproof демисезонні можна носити цілий рік (взимку з шкарпетками), не течуть, ну якщо не стати по коліна в калюжу. Є виробники в Броварах, сестра бере, я якось не наважилася ще. Ну й відмінна якість у ворожого "Котофея", але я відмовилася через ідеологічні причини. Ну про Ecco, гадаю, всі в курсі. Кому на нього тепер грошей вистачає. На різних розпродажах можна спробувати взяти Lurchi (Salamander - дитячий бренд). Це коротко те, що ми носили зимове й осіннє. Влітку простіше, вимоги до якості менші.
Yea 03.11.2015 22:17 пишет: З перевірених бюджетних марок (шкіра): Apawwa, Little Deer, B&G.
А це десь можна помацати в реалі в Києві? А то в нас взуття - дуже болюча тема.
Це все я брала в маленьких "бутічках" - на ринках, в мікрорайонах, тобто небрендових магазинах. Перший бренд щось європейське (Угорщина чи Румунія), останні 2 ніби бренд наш, а шиють - фабричний Китай. Носили по декілька пар, якість дуже стабільна. Можна спробувати пошукати склади/магазини в Інтернеті. Можливо, варто ще заїхати в "Дитячий світ" на Малишка, там вибір завжди великий.
Mini Leydi (не смотря на название, есть и для мальчиков обувь) - отделы есть в Гулливере на 4 этаже, в Скай молле и т.п. Турция. Качественные, ортопедические. Есть магазинчик в самом начале Кикивидзе, возле офиса Воли. Название не помню. Там украина. Раза в полтора дешевле. Ну и Chicco. Там очень дорого, но на сезонных распродажах дают скидку 70-80%. Давка правда в первые три дня, зато очень дешево можно купить очень качественные вещи.
Primigi - маломерят немножко и липучки на высокий подъем не хватает. Мне вот нравятся Start rite - легкие, мягкие, кожа, не уступают ecco, а цена дешевле.
мы вот пару лет назад мелкому купили на распродаже зимние сапоги Merrel. с такой большой литой типа-галошей. за 2 зимы (брали на вырост) ни одного промокания. и потом передарили в состоянии "почти как новые". неубиваемые!
в этом году тоже на распродаже нашли Jack Wolfskin за 1500, надеюсь будут не хуже.
малій осінню купив на sportdirect зимові "Hi tec". Попередньо треба міряти або брати дві пари з розмірами. Різниця в ціні з нашими магазінами майже 6 раз. За такі гроші в нас можна купити лише гівно з позолоченими пряжками.
M85 10.11.2015 20:37 пишет: и на сменку дутики demar
Дутики keen все же лучше.
M85 10.11.2015 20:37 пишет: Все можно найти на кидстафе.
И на 6pm.
P.S. Раньше не в сезон на распродажах брали "Тимберы" или "Джеоксы" в "Интертопе". Сейчас там даже распродажные цены весьма болючие. Перешли исключительно на покупки за бугром.