Пупкин Вася 11.11.2015 17:39 пишет: Між не пускав і ввалив таки є різниця
правда? на жаль, автар не витримав тягаря слави і видалив ці повчальні відосікі але там було прямо так сказано - "я тебе ввалю, мені пофігу - реєстратор, фірмА, адвокати" 1в1 рецепт до цього відео, як по нотам. І тут така різка зміна напрямку концепції (хоча складові ті самі).
Пупкин Вася 11.11.2015 17:39 пишет: Між не пускав і ввалив таки є різниця
правда? на жаль, автар не витримав тягаря слави і видалив ці повчальні відосікі але там було прямо так сказано - "я тебе ввалю, мені пофігу - реєстратор, фірмА, адвокати" 1в1 рецепт до цього відео, як по нотам. І тут така різка зміна напрямку концепції (хоча складові ті самі).
я че дебил вваливать спецом тачки на которых я езжу назло нарушителям?! Зы да, а ты продолжай верить всему что рассказывают в интернетах
Lacett 11.11.2015 10:57 пишет: рак мозга у автора видео, ни один зеленый свет не разрешает спецом вваливать машины, радуйтесь что вам попался лошок на сеате с такими же познаниями дтп как и вы сами, любой норм адвокат вас сделает виновниками
от мені цікаво, як сентеції "не разрешает вваливать" поєднуються з твоїми відео, де, наприклад, ти не пускав на тому самому перехресті автівку з'їхати з ватутіна на перова? Про подальші повчання в стилі "треба повертати з правої смуги, є реєстратор, адвокати фірми, засудять" вже не буду.
между "не пускать" без ДТП, и ввалить, поч=сле чего самому остаться на 3 мес без машины и без определенной суммы денег - разница огромная.