Holloween 11.11.2015 14:38 пишет: Останнім часом став помічати зріст активності баранів людей, що не вміють їздити, думати перестроюватись. Майже кожний вечір їду з Подолу на Одеську площу (Набережна-Наддніпрянське-Заболотного). Переважно по VIP полосі (це та, що зправа, де менше всьго авто і трошки більша швидкість). Перед поворотом на Дружби народів постійно спостерігаю картину: авто з лівих смуг, повністю зупинившись (і зупинивши потік за собою) вмикають правий поворотник і чекають, поки їх хтось пустить. Я розумію, що їхати до останнього в лівій смузі - це престижно і круто. А стояти потім, як , коли всякі лохи тебе об'їзжають справа, це так само круто? Може я щось пропустив?
Це дякуй тим, хто з задоволенням перед ними "нахиляється". Я при можливості роблю все, щоб такі кадри прямо їхали...
Нічо сі. Вже є окремо авто для "Дєвочєк" і для "Мальчіков"?
А что именно тебя удивляет? Скорее не так, есть авто для мальчиков и девочек и отдельно только для мальчиков. Ото с тремями педалями для мальчиков, остальные унисекс.
FlashCS 12.11.2015 15:45 пишет: Такое богоделие вообще хоть как то законно? Ну я про эти вот бугры.
ні - прилади примусового обмеження швидкості за стандартами мають бути з гумового матеріалу. На сайті ДК була колись коза (а може і тут) про те, кому і що писати для демонтажу асфальтових надовбів.
В Белой церкви их просто тучи, пару раз доставал днищем на некоторых. Хотелось-бы увидеть, кто там проскочит на 40-60км/ч
недели 4 назад по Б.Церковским ЛП скакал...ничё там критичного нет даже на гружёной машине но их реально дофига
Mad Dog 11.11.2015 08:13 пишет: Там такие дтп чуть ли не каждый день. Это никак не связано с погодой.
ну нельзя не отметить, что в плохую погоду их в разы больше и это зависит от нее (погоды) глупо это отрицать видимость хуже, управляемость хуже, тормозной путь длиннее и т.д.
по сути все сводится к умению ездить у наших водителей
Sergu44o 14.11.2015 16:12 пишет: сег опять дождик и на Трою пару часов всё стояло )))
Якраз 14го, десь опів на п’яту вечора, на Московському мості бачив трійні догонялки в лівому ряді в напрямку Троєщини, і відповідна тягнучка майже від Петрівки.
Jaxx 16.11.2015 16:39 пишет: 90% стелсов в такую погоду - серо-черные
А по-моєму, тут є певна логіка (чи антилогіка): за містом у ясний осінній/весняний день вмикати ближнє світло, а у місті, навіть якщо хмарно і дощ - вимикати навіть габарити.
Jaxx 16.11.2015 16:39 пишет: 90% стелсов в такую погоду - серо-черные
А по-моєму, тут є певна логіка (чи антилогіка): за містом у ясний осінній/весняний день вмикати ближнє світло, а у місті, навіть якщо хмарно і дощ - вимикати навіть габарити.
Вам в помощь 19.1 а) и 19.4. Пользуйтесь, пожалуйста, внешними световыми приборами согласно ПДД.