Тим, що він синхронізує суму оплати з поставщиками ком. послуг, підтягує тарифи актуальні і т.п
Замість сексу з вводом сумми оплати і т.п, просто вводиш показники лічильників і отримуєш сумму.
Оплата ВСІХ квитанцій ком. послуг ~ 4-5 хвилин часу.
П24 також синхронізує суму оплати Оплата займає ті ж 4-5 хвилин часу Квитанції присилає на пошту або можна взяти в П24 або в будь-якому термінали Привата. Все безкоштовно, більш того можна оплатити кредитною картою без комісій.
Це не для слави П24, просто не бачу причини для "П24 і рядом не стояв"
П24 також синхронізує суму оплати Оплата займає ті ж 4-5 хвилин часу Квитанції присилає на пошту або можна взяти в П24 або в будь-якому термінали Привата. Все безкоштовно, більш того можна оплатити кредитною картою без комісій.
Це не для слави П24, просто не бачу причини для "П24 і рядом не стояв"
Так и есть. Наверное, есть лучше сервисы для оплаты коммуналки, но меня Приват 24 полностью устраивает.
Setkm 04.12.2015 11:15 пишет: Це не для слави П24, просто не бачу причини для "П24 і рядом не стояв"
У Привата единственная проблема - он одноразовый. Т.е. пока работает - все хорошо. Малейшая проблема - и путей решения найти почти невозможно. Онлайн-поддержка просто убогая и отнимает несметное кол-во времени.
Setkm 04.12.2015 11:15 пишет: Це не для слави П24, просто не бачу причини для "П24 і рядом не стояв"
У Привата единственная проблема - он одноразовый. Т.е. пока работает - все хорошо. Малейшая проблема - и путей решения найти почти невозможно. Онлайн-поддержка просто убогая и отнимает несметное кол-во времени.
це для нубів так ті хто з приватом давно (наприклад я), то вже майже всі "фічі/баги" знають, ну і підтримка від голд-клубу краще ніж пересічний анікєйщик на "першій лінії оборони"
це для нубів так ті хто з приватом давно (наприклад я), то вже майже всі "фічі/баги" знають, ну і підтримка від голд-клубу краще ніж пересічний анікєйщик на "першій лінії оборони"
Ну значит я был нубом с 2002 по примерно 2010. Потом мне это надоело и я закрыл в Привате все, что было. Финальный аккорд по закрыванию виртуальной валютной карты с забираем остатка лишь подтвердил правильность решения.
і все-таки ні один з цих сервісів не дозволяє платити борг. Чи я помиляюсь? Якщо не дозволяє, то все одно треба йти в банк після чергового зашквара Київенерго або ЖЕК з тарифами.
Dmitrik 07.12.2015 11:42 пишет: і все-таки ні один з цих сервісів не дозволяє платити борг. Чи я помиляюсь? Якщо не дозволяє, то все одно треба йти в банк після чергового зашквара Київенерго або ЖЕК з тарифами.
портмоне дозволяє. вірніше - дозволяв точно. я так розумію, що постачальники такі якісь криві платіжки для портмоне почали формувати, чи криво дані передавати. а раніше для боргу була окрема строчка, зазначена сума, можно було сплатити її повністю, або вбити самому суму. зараз вказується сума боргу. Але забити якусь суму можна тільки в графі "додатково сплачую". Ну в мене кривість платіжок с жовтня цього року почалась, і не тільки в цьому полягає. Я так розумію, що це бардак у всяких київенерго і водоканалах, а не і портмоне.
Dmitrik 07.12.2015 11:42 пишет: і все-таки ні один з цих сервісів не дозволяє платити борг. Чи я помиляюсь? Якщо не дозволяє, то все одно треба йти в банк після чергового зашквара Київенерго або ЖЕК з тарифами.
що ти маєш на увазі під "платити борг"?
під боргом я розумію ту сумму, яку мені мені малюють в платіжці як борг. Наприклад, на сьогодні він 2000 грн. А я хочу заплатити 1000. І ще, в платіжці борг іде загальний: оплалення + вода + утримання території. А як покрити борг по якійсь конкретній послузі? Наприклад, я хочу 1000 грн. кинути за воду. Як це в електронній платіжці вказати? Чи ще, сервіс виставляє суму до оплати згідно рахунку. А якщо я хочу заплатити тільки за воду і тепло, а ЖЕКу не хочу, як це зробити?
А кроме Привата нет возможности оплатить коммуналку не через Ощад без комиссий? Очереди в Ощаде достали уже, но с Приватом я полтора года назад расстался и больше туда не хочется
Поскольку карточка с которой плачу, как раз ПБ, и регистрация в системе ПБ24 автоматически уже есть, и есть возможность платить прямо оттуда, не регистрируясь больше ни в каких других системах (портмоне и т.д.), то почему бы им не пользоваться, я пользуюсь. Баги прошлого, которые были с несвоевременным подтягиванием инфы по коммунальным счетам они порешали.
Из любопытства последнюю платежку по коммуналке решил сначала оплатить непосредственно в ГИОЦ. Все ввел, посчитало, и захотело сверху аж 14 грн комиссии! За что ? Зато на сайте ГИОЦ автоматически учитывается переплата или долги, это да. Наверное, за это и комиссия Вернулся назад в ПБ24, оплатил все то же самое без комиссии.
Так и альфабанк без комиссии работает. Думаю и остальные тоже. Ф топпку такой сервис. Тем более, что в альфе создал профиль и все данные подтягиваются.
jk1 19.12.2015 04:29 пишет: Так и альфабанк без комиссии работает. Думаю и остальные тоже. Ф топпку такой сервис. Тем более, что в альфе создал профиль и все данные подтягиваются.
+1 Только поэтому и держу их карту. MyAlfaBank - удобно, без комиссий (даже обычные переводы по реквизитам)