Traveler 06.12.2015 16:11 пишет: Я не знаю, чим може зацікавити Символ, коли є альтернативи...
які альтернативи? авео - не подобається лачеті - буде старійший та з більшим пробігом фабія - подобається ще меньше авео фієста - у подруги була фієста, не вилазила з ремонтів, купала зараз лансера, сказала фієсту не купувати ні у якому разі пежо207 - я не можу нормально за кермо сісти
Traveler 06.12.2015 16:11 пишет: Я не знаю, чим може зацікавити Символ, коли є альтернативи...
які альтернативи? авео - не подобається лачеті - буде старійший та з більшим пробігом фабія - подобається ще меньше авео фієста - у подруги була фієста, не вилазила з ремонтів, купала зараз лансера, сказала фієсту не купувати ні у якому разі пежо207 - я не можу нормально за кермо сісти
кольт, якщо подобається, звичайно. Доволі надійний апарат.
а якщо трошки грощей підзбирати на лачетті або позичити?
я взагалі не планував брати щось надовго... лачеті буде занадто дороге. треба зручна поповозка, щоб не згнила та не ламалась десь з рік
я взагалі не планував брати щось надовго... лачеті буде занадто дороге. треба зручна поповозка, щоб не згнила та не ламалась десь з рік
Тада я ваще не понимаю зачем ты поднял вопрос. Что одно что другое в принципе одинаково - не поржавеет и не развалится, и по дороге не станет ... и что найдешь дешевле, то и бери
Хош тебе свой продам? Совершенно серьёзно, планируем продавать вскоре
Тада я ваще не понимаю зачем ты поднял вопрос. Что одно что другое в принципе одинаково - не поржавеет и не развалится, и по дороге не станет ... и что найдешь дешевле, то и бери
я теж так думав до того, як зайшов на російський форум логановодів (там правда російська зборка) фактично, як я зрозумів, логан - це наш ланос, тільки французький. за ціною логан від сімболу не дуже відрізняться, але сімбол, імхо, трохи більш схожий на європейську машину. от хотів взнати, що і як у порівнянні.
я теж так думав до того, як зайшов на російський форум логановодів фактично, як я зрозумів, логан - це наш ланос, тільки французький. за ціною логан від сімболу не дуже відрізняться, але сімбол, імхо, трохи більш схожий на європейську машину. от хотів взнати, що і як у порівнянні.
Ты москалей поменьше читай. У них свои родные Логаны, АЗЛК мейд, там с кузовами проблемы от рождения. У нас эта пошесть только 2011 и частично 2012 года выпуска продавалась. И то ходят слухи что по ржавчине уже не проблемные. Румыны не гниют массово, хотя по кузову бывают единичные проблемы. Так что если на Логан созреешь - не бери 11+ года, это может быть реально попадалово по кузову.
Еще раз настойчиво предлагаю свой. Румын, почти фулл комплектация, очень маленький пробег, практически в идеальном состоянии.
Defas 06.12.2015 18:15 пишет: які альтернативи? авео - не подобається лачеті - буде старійший та з більшим пробігом фабія - подобається ще меньше авео фієста - у подруги була фієста, не вилазила з ремонтів, купала зараз лансера, сказала фієсту не купувати ні у якому разі пежо207 - я не можу нормально за кермо сісти
Фієста 1.4 80 к.с - 3,5 роки і 80 тис - з чогось серйозного - подушка двигуна, але через сайлент. Все інше без питянь, підвіска потребувала на момент продажу якоїсь детялюшки на 10-20 уо. Це з відрядженнями по Україні і регулярною прокаткою дисків після ям.
Фабія 1.4 85 к.с - 3 роки і 73 тис - взагалі нічого ні по двигуну, ні по електриці. Якщо не рахувати встановлення на місце "пиптика" регулювання дзеркал, який вибив ліктем.
Символ 1,4 98 к.с - 1,5 роки і тисяч 30 - не ламався, якщо не рахувати поганої заводки при нульових температурах. Доводилось стартер маслати 2-3 рази. При чому при -10 - 20 заводився з першого разу.
Але порівняно з 2-ма попередніми не залишало відчуття якоїсь недоробленості. Сцепа нечітка, на низах тяги майже немає.
Дядя Леша 08.12.2015 00:49 пишет: Свифт купи, хоть удовольствие от езды можно получить.
у свіфті я не вміщаюсь позаду за собою. Голова впирається у дах. Зріст 185
Я что то помещался со своим 185 см, салон у сфифта просторный несмотря на размеры авто, багажника нет. Так Свифт едет!! И ест 6 л в городе в режиме тошнота.